Как да продават ръчно изработени мебели

щастие много възможности да се представят , когато занаятчии и майстори търсят начини да продават своите ръчно изработени продукти . Интернет , местни магазини, бълха пазари и частна собственост, мебелни магазини , които приемат елементи на консигнация или купуват вашите елементи направо за по-малко от цените на дребно . Дума на устата също е отличен начин да се продават мебели, а понякога и поставяне на част от обзавеждането на публично място или даряват парче на високо - профил или публична институция може да ви даде излагане на обществеността. Инструкции

1

цена Вашето обзавеждане за какво си струва . Разходите за материали, услуги и труда си , са най-големите фактори в създаването на цена за него . Посетете мебелни магазини , които продават подобни мебели, за да видите колко много магазини се зареждат за техните позиции . Тъй като вие създавате ръчно изработени мебели , може да сте в състояние да отговаря повече за работата си, особено ако се регистрирате и дата тя .

2

Обърнете снимки на работата си и или да поставите вашия собствен уебсайт, за да продават то или да намерят обекти онлайн, които ще публикуваме вашите мебели за продажба за такса. Има много шаблони, за да използвате, за да поставя на сайта , след като сте се регистрирали име на домейн. Някои хора избират да наемат някой, който да се проектира и управлява сайт, и това със сигурност е жизнеспособна опция.

Освен демонстрират работата си, като свой собствен уебсайт дава доверието към вашия бизнес, както и да даде възможност да се видят хора си ръчно изработени мебели , без да посещавате вашия магазин или гараж .


3

Печат най-добрите снимки от работата си и ги сложи в портфейла , за да покаже на хората, вашите мебели . Можете също така да използвате графичен софтуер да се направят някои сами брошури или да наемете графики художник, за да направи тази задача за вас. Брошурите могат да бъдат оптимизирани за интернет и изпратен по имейл до хора, които се интересуват от работата си.

4

Rent пространство в една бълха пазар или друг изходен пункт на дребно въз основа на вашия бюджет. Въпреки мебели покупки са рядко импулсните позиции , е в състояние да се срещне с обществеността, за да ги покажете ръчно изработени мебели може да бъде най -добрият начин да разпределим дума за вашата работа.

5

реклама във вестници и списания , въз основа на вашия бюджет. Понякога местните телевизионни станции или радиостанции ще интервюират предприемачи за бизнеса си за местните начин на живот или предавания . Свържете се с производителите или репортерите директно по телефона, или да ги изпратите имейл с някои снимки на вашите проекти , свързани .

Моите миялна машина Течове Around поплавъка

Превключвателят за плувка или флоат сензора в съдомиялна машина разказва машината кога да спре внасянето на вода. Подобно на поплавъка вътре тоалетна , ключът сетивата, когато водата е достигнала опре

Περισσότερα >
Как да Tile дърво за маса

Добавяне на нова повърхност за една стара маса е чудесен начин да се даде на масата нова цел . Tiles са отлични за добавяне на нов интерес към обикновена дървена маса . Tiles се предлагат в разнообраз

Περισσότερα >