Как да направим един стол възглавница Cover с цип

Претапициране на мебели може да бъде едновременно предизвикателни и възнаграждаване . Осъществяване нов или актуализиран стол възглавница покрива е един лесен начин да смените или да обновите вашия декор . Тя също може да бъде разходно- ефективен начин да се заменят повредените или износени части , без да се налага да закупите пълен набор от нови столове. Добавянето на цип да си възглавница покритие позволява лесно почистване и смяна покрива да направи красив акцент стол по-функционална . Направете един да се създаде интересен акцент парче , или reupholster цяла съвпадение набор . Възглавница Капакът на цип - седалка е подходящ както за открити и закрити столове , а също така работи за седалките backs.Things ви е нужно в
Шевни машини
игли за шевни машини Heavy тегло или тапицерия плат за тежка категория платове
Калерче
Усилен или тапицерия конец
Non - отделяне цип
Zipper крачето
Редовен ножици
Fabric ножици или назъбено ножици
мярка лента или управител
Молив или химикалка
Вестникарска хартия или салфетка
Прави щифтове
тебешир
Scotch охрана /плат защитник Tailor ' S (по желание )
Seam Изкормвача (по желание )
Ютия и дъска за гладене борда на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Марка и Cut Pattern

1

премахнат съществуваща настилка от пяна възглавници , ако е възможно и оставете настрана . Измерете дължини и ширини на горния, долния и всички четири страни на всяка възглавница искате да покрие с линийка или рулетка . Трансфер измерванията за вестникарска хартия или салфетка с прав ръб линийка и молив или химикалка , за да си модел. Добави 1/2-inch шева във всички посоки към външната страна на линиите , направени в предишния етап .

2

Изрежете шаблона с ножица. Mark всеки модел част с името на съответната страна възглавница и оставете настрана .


3

Умножете дължината и ширината на всяко парче . Добави резултатите заедно, за да се определи колко плат ще се нуждаете. Не забравяйте да включите резервите на шева и се умножи по броя на възглавници се работи . Добавете екстра ярд да се даде възможност за грешки. Виж за тапицерия плат, microsuede , спортен костюм от туийд или по-тежки памук . Това са по-трайни от други тъкани и ще се изправи срещу ежедневна употреба.

4

Wash и сух плат според вида на материала. Iron тъкан предварително измити плоска и разгъната .

5

Place плат върху голяма плоска повърхност , грешна страна нагоре . Поставете модели върху плат и да ги формулирам . Нарежете плат с назъбено ножица и премахване на щифтове . Използвайте ' и тебешир шивач за прехвърляне на маркировките от модели върху плат.


Шиене ципа

6

Разопаковайте ципа от опаковката му и да го отворите , за да му пълна дължина, все още компресиран . Iron плосък , ако е необходимо .

7

Сгънете обратно възглавница плат парче на половина по дължина и желязо. Изрежете по изгладена гънка . Сега би трябвало да имат две кльощави ленти . Маркирайте ги "A" и "Б. "

8

Поставете A грешната страна нагоре и сгънете на дългата страна до 1/4 инча . Iron край плосък . Би трябвало да видите 1/4-inch ивица от дясната страна. Повторете за B. е.
9

Lay A и B дясна страни с сгънатите , пресовани краища един до друг , като че ли щяха да ги съберат . Място цип между A и B , цип нагоре и го плъзнете под натиснат, сгънати краища на всеки . Нека сгънати ръбове попадение.

10

Pin цип на място, да го отворите малко по малко като отидеш заедно . Затворете ципа . Hand - тропосайте ципа на мястото му и премахване на щифтове . Прикрепете крачето за ципове за машина и най- бод ципа на мястото му . Включете плат отново и тесни шевове отгоре и отдолу на ципа . Натискайте всеки шев отворена и плоска. Поставете възглавницата настрана.


Шиене на Cushion

11

Махни цип пеш от машината и да се замени с редовен притискащо краче .

12

място възглавница горния десен страна нагоре върху плоска повърхност. Подравнете предната част на възглавницата до горния преден , дясна страни заедно. Pin на мястото 1/2-inch от сурови ръбове . Hand пердаша . Изравнете всяка страна на възглавницата отгоре всяка възглавница страна , да ги закачите на мястото 1/2-inch от сурови ръбове и ръка тропосайте . Повторете подравняването, се възлага и ръчно Тропоска за задната част на възглавницата .

13

Machine бод страни до върха.

14

Place ново парче на седалката с грешната страна навън. Използването на седалката като ръководство, за да се гарантира правилното годни , ПИН плат отпред плат лявата страна на ъгъла по протежение на дебелината на възглавницата . Повторете за останалите ъгли.

15

Извадете плат от седалката и ръчно пердаша . Премахване игли и машина бод.

16

Place ново парче на седалката , грешна страна нагоре . Включете възглавница над , така че плат отгоре е на дъното . Open цип на гърба парче леко .

17

Изравнете възглавница отдолу ново парче , грешна страна нагоре . Използването на седалката като ръководство, за да се гарантира правилното годни , ПИН плат дъното на всички четири страни. Hand пердаша , докато плат е върху възглавница . Извадете карфици .

18

Open цип напълно, и премахнете възглавница без да се нарушава Тропоска . Machine бод дъното на място.

19

Подстригване всички шевове . Включете капак с лицевата страна навън . Поставете възглавница и цип затворена. Нанесете защитно покритие /хидроизолация спрей в добре проветрено помещение . Връщане покрита седалката на стола , когато защитното покритие е напълно суха .

GE Ice Maker няма да се изключи Off

Много General Electric хладилници и фризери са оборудвани с машина за лед , което автоматично доставя лед , след като тя открива , че източникът е изчерпан. Понякога машината не е калибриран правилно

Περισσότερα >
Каква е разликата между Welting & Cording в Тапицерия

? Welting и Cording са свързани елементи , използвани в тапициране на мебели. Те и двете са зашити в тапицерия шевове да добавите акценти и увеличаване тапицирана шев трайност. Welting Особености W

Περισσότερα >