Как да спечелим Slip Калъфи за трапезария Столове

Ако имате стари столове, които се нуждаят от покритие или нови, които не искате да получите мръсно, направи кълъфки за вашата трапезария столове за защита или скрие недостатъците . На Slipcovers плъзгат върху облегалката на стола, като калъфка и покривка около краката да добавите елегантен вид на официална обстановка . Украсявам завършени кълъфки с копчета, мъниста или Cording да се обличаш обикновен плат и да се създаде завършен вид на slipcover.Things ви е нужно
Medium тегло декоратор плат
Tape мярка
Paper
Pencil <Бразилски> Муслин
Ножици
Pins
Шевни машини
темата на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Измерете размерите на стола за хранене в гърба, седалището и около краката . Използвайте размерите да изготви модел от хартия за стола така, че слайдовете калъфа на облегалката на стола, лежи хоризонтално върху седалката и завесите около краката .

2

Вие ще се нуждаят от три модела парчета, за да завършите калъфа ; преден /на гърба на облегалката на стола , покриване на седалката и крака риза.


3

Използвайте шаблона , за да изрежете парчета плат муселин като тест . Това ще гарантира, калъфа е правилния размер да се поберат стола в трапезарията .

4

Pin облегалката на стола парчета заедно, така че десните страни са заедно. Зашийте един 1/2-inch шев около трите страни на задните части , така че дъното остава отворен. Завъртете тъканта така, десните страни са изправени пред навън.

5

Pin парчето плат , което покрива седалката за предния слой на стола задния джоб , зашит в Стъпка 3 . Зашийте един 1/2-inch шев , за да закрепите капака на седалката до задния капак .

6

HEM двете къси краища на полата покрива крака чрез сгъване на ръба над 1 /4 инча и пак 1/4 инча . Използвайте игли за провеждане на подгъва на място и шият подгъва в близост до вътрешната гънка да осигури . Повторете процеса на подгъва около долния край на полата на крака и шият близо до втория стадото.

7

Pin капака на пола до седалката и задния капак ръбовете на стол калъфа . На срещата на два подгъва ръбовете в центъра задната част на капака на седалката. Зашийте капака на пола до седалката и задния капак с 1/2-inch шев .

8

Завъртете капака на седалката така, че десните страни са изправени и го мятам на стола, за да се уверете, че тя се вписва правилно . Настройте размерите , ако е необходимо и изрежете парчетата плат от желания декоратор плата.

Как Do инфрачервени нагреватели Работа в Crawlspaces

? A студена crawlspace може да намали енергийната ефективност на дома си . Собственици често откриват, че просто им изолационни crawlspace и подове не е достатъчно, за да запази етажите топло през зим

Περισσότερα >
Как да се изгради един статив Display

Стативи обикновено се разглеждат като самостоятелен художник използва, за да поддържа своята платно , докато той рисува . Те също могат да бъдат използвани като рекламни щандове за информационни елеме

Περισσότερα >