Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Senco SWF10XP Тапицерия Stapler Отстраняване

Senco ’ ите SWF10XP тапицерия телбод е глоба - тел телбод . Staples са заредени от слайд железопътен под телбода . Проблеми с телбода могат да включват изпускане на въздух създават слаба възвръщаемост ; слаб шофиране ; и заглушаването на инструмент. Много от проблемите могат да бъдат избегнати с някои прости поддръжка. Поддържане на винта здраво ; прилагане на малко масло върху входа на въздуха и почистване на инструмента дневно може help.Things ви е нужно
Незапалим почистващ разтвор
Cloth
Пневматичен масло
пинсета или игла нос клещи

Показване повече инструкции
е. 1

Уверете се , че използвате само пет до десет капки масло , и че тя ’ и пневматично масло, в отвора за приток на въздух дневно, ако о-пръстени се провалят. Senco препоръчва използването на собствения си продукт масло, но в никакъв случай не- пневматична масло може да предизвика о- пръстени, за да се разпадат . О- пръстени са уплътненията във връзките между инструмента и маркуча .

2

Уверете се, че въздухът е свързан, включен и връзките са стегнати , ако тапицерия телбод на Senco SWF10XP е муден . Затегнете всички винтове. Позиционирайте инструмента срещу работната повърхност и да дръпне спусъка , докато инструментът е в контакт с повърхността на работа , ако резултатите са лоши .


3

Почиствайте инструмента с мека и суха кърпа , ако връщането на инструмента е лошо. Гръндж може да се изгради в района на слайд железопътен и долната част на инструмента. Don ’ тона накисва на функцията все пак. Използвайте незапалими почистващи разтвори за упоритите замърсявания . Смазване на списанието , ако засяда инструмент — паднат малко олио върху движещите се части .

4

Изключете въздуха , преди да извадите заседналата крепежни елементи. Използвайте пинсета или игла носа клещи , но внимавайте да не извади някакви части . Don ’ тона натоварване телбода с спусъка натиснат , ако скобите спечелиха ’ тона товар.


От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019114640.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.