Трапезна Маса майстора Идеи

Ако ' съм наскоро закупили използва трапезария маса или стария си маса трапезария търси малко по-лошо за износване , като добави плочки за вашата трапеза може да му се даде чисто нов, осъвременен външен вид . Прилагането на плочки в таблица е направи-си -сам проект, който обикновено може да се направи в един уикенд, но в повечето случаи , можете ' Ще трябва да наемете плочки видя от магазин за подобрения в дома си , за да се създаде равномерно нарязани плочки . Keep It Simple

Ако ' никога не съм посочено плочки преди и вашата основна цел е просто да се създаде пространство, където семейството ви може да яде , да го прости . Квадрат първата си плочка с ъгъл на вашата трапеза. Поставете всеки от вашите ъгли и отидете от там . За един по- необичаен вид, преминете до цвета на плочките , редуващи се като отидеш. Проявете творчество и легна на пода по диагонал за -модерна визия, или да създадете дизайн от стандартните плочки.


Добавяне на Mosaic

За да създадете таблица, която & # 039 ; SA малко по-различно , да направи мозайка шедьовър от вашия трапезария плот. Подредете стандартни плочки да се създаде сложен дизайн , или разделят плочки в бъркотия от цветове, за да създадете по-подробна мозайка. Ако ви забавляват много, добавят други елементи във вашия мозайка плот , като мързелив Сюзън. За по- колоритен и сложна таблица, трапезария , направи мозайка върху цялата таблица , включително стените и краката.

Затягане на Пояса на Front- Loading Washer

Front- натоварване перални машини са много като най- натоварване шайби от гледна точка на дизайн, вана , с изключение на ваната се обърна на едната си страна пред - товарачни машини . Голяма вана седи

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена бебешко легло

A ново бебе е ценно и вълнуващо събитие в живота на двойката . Много пъти член на семейството, ще направят нещо по-специално , преди бебето да пристигне . Можете да направите красива бебешка кошара .

Περισσότερα >