Как да се изгради една стара маса

A класически маса ферма има селски , почти недовършена усещане , което показва и на износването на честа употреба. За да получите тази стара селска къща усещане вие ще искате да се изгради една маса фермерска къща от основни материали и да устои на изкушението да даде дървото прекалено гладка или полирана поглед. Като позволява на масата, за да остане опростено и груб , вашият уикенд проект къща таблица може да изглежда като тя е била около продължение на centuries.Things ви е нужно
Four 1 - инчов с 6 - инчови плочи , 3 фута
Hammer и ноктите
Wood лепило , ако е необходимо
Four 3 - инчов с 3 - инчови мнения , 3 фута
Four 1 - инчов с 10 - инчов или 2- инчов с 10 - инчови плочи , дълга пет фута
Шкурка
Stain или уплътнител на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

оформлението си 1 - инчов с 6 - инчови плочи на пода в квадратна форма с всяка дъска за почивка на своята един - инчов страна. Лак за нокти два във всеки ъгъл за осигуряване на ставата и държат на площада заедно. Поставете лепило за дърво между дъските при всяка става, ако желае.

2

Stand всяка 3- инчов с 3 - инчов пост в изправено положение в квадратната рамка. Позиционирайте пост по вътрешната страна на всеки ъгъл . Пирон през дъските на площада и в публикации , използващи два гвоздея на всяка от двете страни на ъгъла. Нанесете лепило за дърво , ако желаете.


3

Оставя лепило да изсъхне в продължение на един час . Включете таблицата с главата надолу , така че рамката е обърната нагоре и краката , сочещи надолу.

4

Положете 10 - инчови широки дъски над рамката и да ги коригира, да бъде 1/4-inch разпада. Регулирайте дъските , така че те надвес равномерно рамата с един крак в главите на масата и само с няколко сантиметра от всяка страна.

5

Nail две равномерно разположени ноктите чрез всяко борда и в рамката , когато те влизат в контакт по ширината на таблицата с фермерска къща .

6

Разтрийте шкурка върху цялата таблица , рамката , и краката , за да се изгладят достатъчно, за да се предотврати трески повърхността. Боя или прилага уплътнител на масата като желания за защита на дървесината .

Защо Сменете Oil пещ с Central Air

? Петролните и газови пещи са двете най- често срещаните видове системи за отопление в домовете в цяла Америка . Маслени печки са по-рядко срещани от газови печки като цяло, въпреки че петролните пещи

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Моисей Кошница

Моисей кошници са една от многото възможности там , когато новите родители трябва да изберат място за новороденото си бебе да спи . Освен, че е удобно, защото на тяхната преносимост , Моисей кошници с

Περισσότερα >