Как да спечелим Мебели апликация прес

Понякога един малък детайл може да направи всичко различно . В ретро мебели, издълбани детайли са най-привлекателни за колекционери и любители на изработка. Но понякога по-старо парче на мебели липсва мебели своята апликация , или някои нови репродуктивни столове се нуждаят от малко ретро детайли. Това е, когато е в състояние да направите свои собствени мебели апликации от мухъл наистина работи. Процесът е лесен , евтин и ще ви даде много възможности за добавяне на декоративни детайли за мебели , стени и огледала. Нещата ще трябва
Мебели апликация
Soft четка боя
Sculpey II полимерна глина
бебешка пудра
Дърам Wood Putty
Water
Шкурка , глоба габарит Имоти: стара бисквитка лист
Фурна MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Подгответе апликацията мебели , като я почиствате с мека четка . Почистете от прах и отломки, които може да бъдат хванати в капана на тесни пространства на апликацията или детайлите на възпроизведената апликацията няма да се появи остър.

2

Подгответе полимерна глина от него работа , докато тя е мека и лесна за мухъл .


3

Разточете една топка от полимерна глина , която е по-голяма от апликацията мебели трябва да се копира . Топка глина трябва да бъде в състояние да покрие цялата апликация плюс има 1 или 2 сантиметра над нея, когато тя се притиска в глината .

4

Преди да натиснете апликацията мебели в полимерната глина , прах глината леко с бебешка пудра и мека четка . Това ще попречи на апликацията мебели от залепване на глината .

5

Press апликацията мебели плътно в полимерната глина , за да се гарантира, че всички детайли са заловени от калъпа .

6

Издърпайте глината леко далеч от апликацията мебели , без да я разтягане. Проверка на матрицата, за да бъдете сигурни, че всички детайли на апликацията са там.

7

Поставете матрицата на една стара бисквитка лист и се пече във фурната в съответствие с инструкциите на производителя полимер.
<Бразилски> 8

Оставя се да се охлади , преди да мухъл леене всякакви апликации .

9

Wood Putty Mix Durham с вода според указанията . Излейте в калъпа . Оставете го да се създаде и изсъхне напълно.

10

Внимателно отстранете апликацията мебели от калъпа и пясъка някакви груби с шкурка глоба габарит .

Как да се чисти на Leslie Парна Hot Generator Water

Leslie парни водогрейни котли ври вода под налягане за жилищни отоплителни приложения , като например в радиатори. При нормална употреба , генераторът ще се наложи минимална поддръжка и само външно по

Περισσότερα >
Как да Antique Brass на Панта

A панта е две парчета метал , свързани с една игла , която позволява на врата или прозорец, за да се отвори лесно. Brass е бил използван в продължение на стотици години, за да направи панти поради сво

Περισσότερα >