Как да си направим бижута Armoires Kit

A бижута шкаф е -трябва да има за тези, с нарастващата колекция бижута , която се нуждае от съответното жилище. При закупуване на бижута шкаф е често предпочитан избор за собствениците на бижута , създаването на своя собствена ви позволява да персонализирате единица, която отговаря на вашите нужди по-добре. Персонализирана бижута - шкаф комплекти също правят големи подаръци за приятели и членове на семейството. Създаване на звено е проект, който може да се извърши в рамките на единични day.Things ви е нужно
Дърво
Малките нокти
Hammer
Paper
Pencil
Small панти
Small чекмедже дърпа
Куки
малки скоби шелф
Velvet
Fabric лепило
Wood боя ( по желание)
Fine - шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

фигура колко големи искате вашата бижута шкаф да бъде. Средната бижута гардероба е 42 инча височина и ширина 19 инча . Въпреки това, можете да изберете да направите вашия шкаф толкова голям , колкото искате . След като сте решили на вашите измервания , да ги запиша. Също така помисли колко гъста искате шкаф дървесината . Един добър дебелина за всички дървени дъски е една четвърт от инча . Отиди към местния магазин за хардуер , за да вземете необходимите доставки за този проект. Вие ще се нуждаят от две парчета дърво за страните , парче дърво за гърба на гардероба , две парчета дърво за дъното и върха и парче дърво вертикално разрязани за вратите.

2

Покупка всички необходими консумативи за комплекта. След като сте направили това , поставете всички елементи в една голяма кутия за подарък или чанта, за да представи на когото вие давате комплекта да . Отпечатайте стъпки 3 до 6, и да ги включи с бижута - шкаф комплекта. Това ще позволи на получателя на подаръка , за да сложи в комплекта заедно с лекота.


3

Поставете обратно дървена дъска на мястото си . Използването на една от страничните части на дърво , внимателно чук малки ноктите по две парчета, за да се създаде форма L . Прикрепете другата страна парче по същия начин. След това внимателно се закова на горните и долните части на шкафа , за да се създаде форма на кутия .

4

Прикрепете вратите към кутията , като се свързва две панти за всяка врата и след това поставяне на пантите на гардероба . Затворете и отворете вратите за да се уверите , че не е пропуск или припокриване .

5

Прикрепете един на вратата дърпа към всяка от вратите на бижута - шкаф , където желаете. Отвори гардероба и внимателно приложете две малки шелф скоби от всяка страна , на същата височина . Измерете вътрешността на модула и отрежете парче от дърво, което ще се вмести в гардероба като рафт. Изрежете парче плат кадифе да се поберат вашия шелф и го залепете на рафта. Оставете това да изсъхне напълно , преди да го г. на върха на скобите . Повторете този процес, ако искате да добавите няколко рафтове за вашия единица .

6

Инсталирайте куките вътре в горната част на вашия шкаф като място да се мотае колиета . Изгладете всички груби петна от вашия бижута шкаф с шкурка , за да се гарантира , че тя не подпалка . Поставете новия си притежател бижута в желаното от вас място и да започнете да го пълните с бижута.

Как да премахнете горната кошница на KitchenAid Superba

Съдомиялната KitchenAid Superba има тежък режим , нормални и леки цикъла на миене , както и само за изплакване и един час за измиване за бързо почистване. Съдомиялната има и индикаторни цикъл - статус

Περισσότερα >
Как да разбера дворовете на материали, необходими за Покрийте председател

Докато най-бързият начин да се удължи живота на очукан , но все още удобна мека стол е да се направи тапицерия , понякога е за предпочитане пред reupholster . Повече работа е замесен , но това ще отне

Περισσότερα >