Инструкции за Тапициране кръгла - Притисната в ъгъла Османската

османци са функционални мебели , които могат да служат като импровизирани маси за кафе , поставки за крака или Centerpieces за кът за сядане. Поради високото използване те са подложени , те често показват носят по-бързо в сравнение с други части за мебели . Вместо да си табуретка в професионален тапицерия магазин, спестят пари и да изразите своята креативност , като го тапициране себе си. Кръгли ъгли тахти изискват само няколко допълнителни техники за постигане на страхотни result.Things ви е нужно
Цифров фотоапарат (по желание )
Маркировка писалка /молив
Staple отстраняване
Seam Изкормвача
Тапицерия плат
Ножици
Pins
Staple пистолет с телчета
Тапицерия конец
шевна машина Усилен MarketBook.bg: Покажи повече инструкции MarketBook.bg: 1

Извадете съществуващата тъкан от вашия табуретки , започвайки с долната , където тъканта е нормално телбод да държи на място. Вие може да искате да правите снимки , преди и по време на този процес - да се позове при поставяне на нова тапицерия . Не режете в тъканта , докато го изваждате . Вместо това , да се запази тъканта , така че да може да служи като модел за рязане на нова тапицерия плат .

2

Обозначете всяка част на тапицерията , докато го изваждате от което той се идентифицира от грешната страна с маркировка си химикалка или молив. Не забравяйте да напишете местоположение на парче върху дивана , както и от коя страна е обърната към предната част на дивана . Ако вашата табуретка още няма забележим напред или назад, изберете страна, за да бъде най- отпред и да напише това в долната част на Османската рамката , където няма да се вижда , след като тя е изправена.


3

Нарежете шевовете , притежаващи някоя от останалите тъкани парчета заедно , с помощта на шев Изкормвача .

4

Планировката вашия нов плат върху плоска работна повърхност и се нарязва на парчета, нови тапицерии , като се използва стар плат като шаблон. Бъдете сигурни, да се подредят всички черти или шарки , така че те ще постави правилно на готовия табуретката . Ако заоблените ъгли на някоя от оригиналните тапицерия плат парчета са отрязани много близки до първоначалния шев , не отрежете ъглите на нови парчета, по същия начин . Вие ще бъдете в състояние да отрежете ъглите по подобен начин, след като новата тапицерия е закрепен към вашата табуретка .

5

Обозначете новите тапицерии парчета по същия начин като оригиналния плат . Не забравяйте да напишете в рамките на резервите на шева , така че да е кой маркер изпускателния чрез не показва на видимата материя .

6

Pin новите тапицерии парчета заедно и да ги поставите на вашия табуретки . Стиснете и пин ъглите на заоблените ръбове на вашата табуретка , така че платът пада по същите дизайнерски линии като оригиналната тапицерия . Обърнете се към вашите цифрови снимки, ако е необходимо. Не отрежете излишната тъкан в този момент. Ако извит ръб трябва да бъде нагънат и зашит , преди да бъде прикрепен към рамката на Османския , ЕГН плисета в място, преди да я извадите от османско .

7

Отстранете тъканта от османско и шият парчета заедно , като се започне с най-добрите парчета на вашата табуретка и работи към пода . Ако вашата табуретка е съобразена извити ръбове , зашити в тъканта , отрежете резервите на шева да се предотврати обемисти шевове от прозираше към дясната страна на плата .

8

Поставете зашит тапицерията върху вашата табуретка , за да проверите напасването на извитите краища . Ако трябва да бъдат направени каквито и да било промени , да ги направя в този момент. Извитите ръбовете трябва да са годни плътно до пяната тапицерия. Ако те стърчат , да ги формулирам така че резервите на шева са по-големи . Тази стъпка може да изисква някои леко разтягане на плата , за да го получите на дивана , но това ще доведе до спретнати , извити ръбове.

9

Staple тапицерията на рамка Османския , като се започне с най-добрите парчета и работи за установяване на дивана на пода. Започнете от средата на едната страна на Османската , издърпване на плата опъната и неизменна . Staple противоположната страна следващата , така че платът е опъната и гладка в горната част на Османската .

10

Продължи да щапелни около ръба на дивана , осигуряване на плата по целия път около рамката и поставяне на скоби около 1 до 2 инча един от друг.

Как да се провери на клапан на канални помпи, на съдомиялни

Помпата картер за съдомиялни машини сили извън мръсната вода в близост до края на цикъла . Помпата е свързана към единица, известна като solenid , който е свързан към контрола цикъл на уреда . В подхо

Περισσότερα >
Трапезна Маса майстора Идеи

Ако ' съм наскоро закупили използва трапезария маса или стария си маса трапезария търси малко по-лошо за износване , като добави плочки за вашата трапеза може да му се даде чисто нов, осъвременен

Περισσότερα >