Как да се определи на стачкуващите Механизма на часовника

дядо часовници могат да работят в продължение на години , без никаква поддръжка , но понякога те се нуждаят от ремонт. Някои проблеми могат да бъдат определени като у дома си , като наведе забележителните механизми. Striker оръжия са направени да се наведе . С някои часовници , те са сгънати по време на инсталацията , така че те удари със звънене пръти категорично . С течение на времето , обаче , на завоя на оръжие от себе си и не може да се удари в камбанки категорично или изобщо. Можете да ги огънете върна след няколко minutes.Things ви е нужно
малка отвертка

Покажи повече инструкции

1

Спрете часовника с отварянето на голямата врата на дъното случай. Хванете и спиране на махалото от мода .

2

Отвори входната врата на върха на часовника , където се намират ръцете и номерата . Използване на пръстите си развийте малка копчето на предната част на ръцете . Издърпайте ръцете на разстояние един на вала по време, и ги оставете настрана.


3

Махни пет малки винтове от предната част на вложката месинг с помощта на малка отвертка. Вдигнете месинговата вложката и го оставете настрана. Сложете ръцете назад по вала и да започне на часовника назад , като махалото леко побутване го кара да започне мода отново.

4

Преместете най-големият часовник страна бавно в посока на часовниковата стрелка с пръсти докато часовникът удари часа . Вие ще чуете леко щракване. Часовникът трябва да започне да се зачертава с часа с камбанки . Вие ще бъдете в състояние да видите четири индивидуални чукове удрят четири индивидуални звънене пръти от двете страни на часовника. Наблюдавайте ги внимателно, тъй като те удари на пръчките . Обърнете внимание на всички чукове , които не се удря директно върху пръчките , и посоката, в която трябва да се наведе, за да удари на пръчките категорично .

5

Изчакайте часовника, за да спрете звъненето . Хванете с пръсти и се огъват чуковете в посока необходимо.

6

Завъртане на стрелките на часовника отново един пълен оборот , докато часовникът удари часът отново. Спазвайте и проверете вашите настройки като чуковете стачка пръчките . Обърнете внимание на всякакви допълнителни корекции , които могат да бъдат необходими и да ги направи . Проверете отново, като движите ръцете на час и спазване на чуковете стачка пръчките . Когато прецени, че всички корекции са достатъчни , да вземе ръцете обратно на разстояние на вала чрез премахване на гайката и ги изпадане .

7

Mount вложката обратно на часовника и завийте винтовете планшайба . Сложете ръцете назад по вала и след това пуснати на гайката назад по вала и я затегнете. Проверете текущото време и нулиране на часовника за текущото време , като движите ръцете по посока на часовниковата стрелка , докато часовникът е нулиран . Затваряй всички врати на часовника .

My GE профил Е печелене Кликването Звуци и Displays Миг часа

The GE Профил електрически диапазон се свързва с електрически контакт на Вашия дом да прокара цифров дисплей на предния панел за управление на фурната и може да има проблеми с производителността , ако

Περισσότερα >
Как да спечелим една Cashmere Throw от стари пуловери

Осъществяване на кашмир хвърлей от стария пуловер е умерено лесен проект . Можете да намерите втора употреба, кашмирени пуловери в спестовност магазини , продажби ярда и други продажби гараж . Обиск ч

Περισσότερα >