Как да се изгради Vintage Мебели

Според речника на Уебстър , " реколта " се определя като " период на произход или производство " в рамките на определено време. Много занаятчии се насладят на предизвикателството за изграждане на собствените си мебели с ретро стил, имитиращ определена епоха , а след това боядисване и довършителни работи в същия стил . Външният вид се постига и чрез просто повторно извършване на довършителни работи модерно обзавеждане да има ретро вид, като по този начин премахване на строителни step.Things ви е нужно
Мебели планира
Paint
Полиуретанов лак (по желание )
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Изберете специално ерата на мебели , който искате да създадете. Имайте в предвид, е, че ретро мебели мебели , произведени в рамките на последните 100 години, докато антични мебели е класифицирана като най-малко 100 години. Посетете винтидж магазини и погледнете снимки на ретро мебели в ресурси, като например библиотеката и интернет.

2

Посетете занаятчийски и хоби магазини за дървообработване /мебели модели . Изберете модела, който най- подхожда на вида, който избрах за вашия конкретен проект. Например , ако имате намерение за изграждане на масата, за да приличат на тези, използвани през 1950-те и 1960-те , виж за "ретро " планира с бъбреците или бумеранг форми. Ако искате по-елегантен ретро стил , поглед към 1930 - стил проекти, като например тези, които включват стъкло, хром и стомана акценти.


3

Сглобете или изграждане на мебелите , както е посочено от плановете " инструкции . Чувствайте се свободни да експериментирате с добавяне и изваждане на някои елементи на плана , ако сте напреднали дървообработване опит; начинаещите трябва вероятно да се придържат към плана за първи път , за да се избегне извършването на всякакви грешки.

4

Украсете новопостроен вашите мебели с приложимото реколта финал. Мебели от 1900-те до 1950-те години , обикновено има " закален " погледнете към него в много случаи , особено дърво. Започнете с рисуване тъмен цвят като база. Използвайте бял или бежов цвят боя с полиуретанов лак , за да се даде шарено , бичен боя ( закален ) изглежда да плотове , столове и рафтове.

5

Използвайте реколта или ретро -вдъхновено елементи , за да украсят и да акцентирате на зони около и върху новия си мебели ( ако е приложимо ) . Функции като бял свещник от ковано желязо огледала , флорални букети и " закален " фоторамки са всички жизнеспособни възможности за много винтидж стила.

Как да се чисти на храните Изхвърляне

Всеки, който някога е собственост на разположение храна е запознат с неприятни миризми, които понякога могат да се появят от разпореждане . Редовно почистване и правилно поддържане на ваше разположени

Περισσότερα >
Стол принадлежности за поправка

Даване , че старата стол с нов облик ще изискват три вида доставки. Първо, имате нужда от нещо , за да почистите стола . Много пъти всичко старо парче на нуждите на мебели е за вас , за да почистите д

Περισσότερα >