Как да поправите извити крака на маса

извити крака маса предлагат отличителен външен вид на всички видове маси , вариращи от официални маси трапезария на случайни коктейлни маси . Те също така служат функция , разбира се, и проблемни крака компрометират стабилността на една маса . Драскотини, вдлъбнатини и убождане са неугледни на извити крака маса и ще отнемат от естетическата стойност на мебелите. В зависимост от работата , ремонт извити крака маса е нещо, което можете да направите сами през повечето време , само с няколко материали. Нещата ще трябва
отвертка
Metal шпакла
Metal стъргалка
Medium шкурка
Fine - шкурка
Так кърпа
Wood лепило
Scratch капак писалка <Бразилски> байц
восъчни пръчки
Liquid капак нулата
Lint парцалче без
Мебели восък
Wood замазка Гъвкава шпакла

Покажи повече инструкции
Разхлабени таблица Legs в
1

Включете таблицата над да получат достъп до долната част на таблицата.

2

Използвайте отвертка, за да затегнете винта. Ако лепило осигурява краката , използвайте шпакла метал, за да се прекъсне връзката между лепило крак на маса и масата .


3

Остържете изсушената лепилото излезе от нишата , която държи на крака под масата с метална стъргалка .

4

Sand площта под масата и на горната част на крак, маса със средни шкурка и следвайте с фина шкурка шлифоване . Използвайте восъчна кърпа, за да премахнете праха .

5

Нанесете лепило за дърво до вдлъбнатината на долната страна на масата и на горната част на крака на масата . Остави на масата с главата надолу , докато изсъхне лепило за дърво , обикновено от 4 до 6 часа.


Scratches

6

Намери съвпадение на текущата покритие крака е извит - маса , като изберете дърво петно ​​, восъчни пръчки или дървени моливи . Течни надраскване , обхващат продукти и маркери , направени да отговарят на финала на мебели също са на разположение.

7

Нанесете покритието с помощта на кърпа без парцал , ако е необходимо. Бавно се изгради цвета , докато тя отговаря на съществуващата финала крака на масата .

8

Нанесете слой от восък мебели .


Никс и Gouges

9

Изберете цвят дърво замазка за да съответства на финала.

10

Използвайте гъвкава шпакла да натиснете дълбоко в дърво замазка в критичния или изнудване . Нанесете тънък слой на шпакловка и замазка, изграждането му до малко по-висока , отколкото на повърхността на крака на масата .

11

Позволете на шпакловка дърво да изсъхне и да се втвърдят , по принцип от 1 до 2 часа.
<Бразилски> 12

Използвайте фина шкурка , за да пясък на дърво замазка флъш с дървената повърхност . Наем счупени крака в
13

Включете таблицата с главата надолу и извадете крака на масата или с помощта на отвертка или чрез освобождаване на връзката лепило с метална стъргалка .

14

Свържете се с производителя за закупуване на нов крак , който събира своя съответства на масата или да счупеният крак на дървообработващи магазин, за да са дубликат .

15

Прикрепете нова крака по същия начин като счупен крак или чрез завинтване по място или залепване на място.

Как да инсталирате тавана вентилатор на Hampton Bay Хънтингтън III

Hampton Bay вентилатори са изключителна марка продава на Home Depot и се предлагат в разнообразие от размери , цветове и спецификации. Измерете стаята, за да се определи размерът имате нужда и дали им

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена Ball Pit

ямата топката е любима атракция за много младежи, на детската площадка , но тя също може да бъде хигиенично кошмар. Ако не може да понесе мисълта, че вашето малко един gallivanting за гигантски общинс

Περισσότερα >