Как да си направим една таблица от Регенериран Дървесина

Регенериран дървен материал може да дойде от различни източници, като например стари плевни , винени бъчви , огради, къщи и старите ракли . Една обща тенденция сред ентусиасти регенерирани дървен материал е да се изгради мебели, като столове и маси от стария дървен материал , за да се постигне по- селски , стария свят естетика. Регенериран дървен материал обикновено е закален с възрастта и може да бъде предизвикателство да работя с защото на природен изкривяване , което може да се случи във времето , но крайният продукт е нещо уникално , което ви позволява да персонализирате своя проект за Вашите индивидуални tastes.Things ви е нужно <Бразилски> 2 - инчов -по- 4 - инчов дървен материал
4 - инчов -по- 4 - инчов дървен материал
1/2-inch дебели талпи дървен материал
магарета
квадратен
ролетка Карпентър очила
Pencil
безопасност
циркуляр
Пробийте
3 - инчови винтове за дърво
1 1/2-inch винтове за дърво
3/8-inch свредло
3/8-inch опорни болтове (плюс шайби и гайки ) , дължина в зависимост от дебелината на вашето дърво
Регулируем гаечен ключ
Ръчни Сандер
Шкурка
Wood консервант

Покажи още Инструкции

1

Уверете се, че имате най-малко 15 на сто повече материал, който мисля, че трябва преди започване на проекта. Настройте магарета да използвате като рязане платформи , докато изграждането на вашата маса. Сложете си съоръжения за безопасност и да събира вашите материали заедно. Преценете колко голям на таблица , който искате да плавателни съдове ( няма стандартни спецификации за маса , когато правите поръчкови мебели ) .

2

Мярка за краката на пейката и марки четири парчета от материала 4X4 с ролетка , молив и площад дърводелец в зависимост от височината , която искате, като около три фута , което е средната стойност за крака на маса . Нарежете на дървен материал с циркуляра и свободни удари на краката настрани. Измерете колко дълго искате таблицата да бъде (в зависимост от квадратна или правоъгълна дизайн маса ) и нарязани на две парчета от 2X4 материал по дължина ( като дълга шест фута ) . Марк и нарязани още две парчета в желаната ширина на масата.


3

Поставете рамката на масата заедно. Задайте 4X4 крак парче изправен и плъзнете две парчета на рамката от двете страни да се формира L. Пробийте отвори за 3/8-inch болтовете и ги поставете на място. Плъзнете шайба над срещуположния край и затегнете гайката. Повторете процеса за всеки крак парче , докато всички четири от тях са инсталирани и имате квадратна или правоъгълна рамка построена.

4

Нарежете презрамки парчета за вътрешните части на една маса . Ги процеп между части на рамката на плота на масата и ги завинтете на място най-малко на всеки два фута ( брой Bracers необходими зависи от размера на вашата маса ) с 3- инчови винтове за дърво , произтичащи от двете страни на рамката на скобата секции . Обръщане на цялата структура над така правоъгълната рамка сега е изправено .

5

Cut нари парчета до размер , бягане или дължина - мъдър или ширина - мъдър през масата . Майната им в рамката на таблицата с един 1/2-inch винтове за дърво . Sand всички краища пух с ръчен шлайф , докато те са напълно гладка. Нанесете дърво консервант като опция покритие , ако имате желание .

Как да се замени един Кенмор Ice Maker

Whirlpool произвежда марката Кенмор на хладилник с автоматична машина за лед. Компонентът е предназначен за отстраняване , за да ремонтира или замени с нова машина за лед. Подмяна на машина за лед , о

Περισσότερα >
Как да Прикрепете Таблица Legs на кръгла маса

Поставяне крака на маса на кръгла маса в началото не е трудно ; предизвикателството е като прикачени файлове на краката е достатъчно здрава, за да издържи цял живот. Номерът е да се предотврати движен

Περισσότερα >