Как да направим дървен стол, а момиченцето

Имало едно време дървени мебели е често срещано явление в много домове и класни стаи . Въпреки че производителите на детски мебели до голяма степен са заменени дърво с пластмаса като материал на избор, изграждане на малък дървен стол за малкото момиче (или момче) в живота си може да осигури едно преживяване, което води до трайно стол, който може да се ползва в продължение на поколения . Нещата ще трябва
шперплат лист 10 от 10 инч
2 коментара ( 2 от 2 инча , дълги 8 инча)
5 летви ( 1 с 2 инча, дълги десет инча )
2 публикации ( 2 с 2 инча, с дължина 16 инча)
Мощност видяха
мярка Tape
молив Carpenter е. Electric бормашина /винтоверт
8 L скоби
Box на 1 - инчови винтове за дърво
Industrial - адхезия
Paint , лак или петна (по желание )

Покажи повече инструкции
е. 1

Нарежете си дърво с горните измервания , ако не сте с помощта на предварително рязане на дърва . Sand всички необработени ръбове, за да премахнете трески и разменяйте , които могат да навредят на детето. Просна на шперплат лист; измерване на правоъгълник, който е 2 с 2 см дълъг , че е наравно с ръба на едната страна на шперплата . Трейс площада с молив и изрежете тази форма навън. Повторете близо до ъгъла на шперплата , върху една и съща страна , да се направи на седалката.

2

Поставете един от 8 - инчови публикации в близост до един от ъглите на седалката противоположни , където можете просто нарязани . Задръжте поста вертикално към седалката и следа около основата на гредата. Повторете за противоположния ъгъл на една и съща страна да се определи разположението на двата предни крака на стола .


3

Задръжте една от длъжностите, изплакнете с проследяването и го завинтете на мястото , това от противоположната страна на седалката на стола и директно в горната част на крака. Повторете, за да прикрепите втората предния крак . Завийте два L скоби на мястото на всяка от двете страни на крака, който се изправи навътре към седалката, за да добавите стабилност. Повторете за останалата отсечка .

4

Push всеки 16 - инчов дължина парче здраво в слотовете се порежете на седалката , за да добавите задните крака . Завинтете скобите на място от долната , както направи на предните крака . Добавете едно мънисто на индустриален съдържание лепило в ставата между седалката и задните крака , за да добавите стабилност.

5

Screw един от петте летвите до предната извън периметъра на краката , за да добавите още по-голяма сила . Повторете за всички четири страни на седалката . Завийте последната летва на място в горната част на задните крака , за да направите резервно почивка за стола. Пясъчни всички области пропуснати когато шлифован седалката преди прилагане на боя, лак или петна .

Колко напрежение е в Zenith 5000 BTU Window климатика

? Независимо дали се опитвате да отрежете енергийните разходи или сте просто любопитни , не знаят как да се изчисли напрежение на електрически уреди , като например вашия Zenith 5000 BTU климатик , ще

Περισσότερα >
Как да спечелим една Popsicle председател

Спестявате пари за скъпи куклена къща мебели , като своя собствена. Popsicle пръчки са само правото размер за вземане на играта мебели. Те са здрав , но все още е лесно да се огъват , и са най- правил

Περισσότερα >