Как да се изгради един председател Queen Anne

Queen Anne е монарх на Шотландия , Англия и Ирландия 1702-1714 . Стилът на стол , известна като кралица Ана е създаден през този период от време . Тези столове са предназначени за комфорт на Нейно Величество и създадени елегантен стил . Стилът продължава и до днес. Ключови характеристики включват прости и криволинейни линии. На краката извит често включват издълбани черупки или превъртане мотиви. Това е прост и с изчистени линии, дизайн, който е все още оценявам днес . A Queen Anne стол е изискан допълнение към всички home.Things ви е нужно
Queen Anne стол модел
Hard дърво
Pencil
Скоби
Залепете
Пирони
винтове <Бразилски> Band видя
Триони
длето
крив рукан
самозалепваща лента
Шкурка
Pattern за cabroile крака , облегалка и седалка
Тапицерия
Staple пистолет
<Бразилски> Показване на още Инструкции
Изграждане на Anne председател Queen MarketBook.bg: 1

Закупете Queen Anne стол модел. Тя трябва да включва проектиране за краката на извит , седалището , гърба и други елементи . Изберете и закупуване на тапицерията и пълнежа , който ще използвате за седалката и облегалката. Наказва се с глоба шарени коприна е традиционна за времето . Изберете и закупуване на дърва за стола. Walnut е автентичният дървата на 1700 , но всяка твърда дървесина ще работи .

2

Използвайте забрана трион за рязане на блокове от дърво , както е посочено . Размерите на блока за краката трябва да са около 3,5 инча на 15 инча .


3

Трейс модела на краката , седалка и облегалка парчета на съответните парчета дърво . Бъдете сигурни, че зърното на дървесината потоци към подножието на краката и надолу на гърба на стола.

4

Нарежете краката , предпазните парчета и обратно парчета с помощта на забрана трион или радиална трион , което е по- подходящо. Когато е необходимо лента парчетата отрязани обратно към блоковете, за дърво, за да действат като водачи за допълнителни съкращения имате още да се направи . Това ще бъде описано в схемата . След като направите всички съкращения , извадете самозалепваща лента .

5

Стегнете парчета на краката към работата си пейка. Залепете две пресечки от дърво на върха на всеки крак преди дърворезба . Те трябва да се измери един 3/4 инча на 2 инча на 2 3/8 инча. Използването длета или крив рукан обръсне дървата за формиране на класически извит крак крак. Изгладете краката с шкурка .

6

Изрежете и обособяването на дизайна на задните релси или летви , както е посочено от модела , използвайки длета и радиален видя , както се изисква .

7 <стр.> Next образуват задните крака , задната седалка релсата и горната релса на облегалката на стола и стол летвите . Изрежете mortises и поставете базовата релсата и задните крака . Поставете тези парчета заедно с лепило и стяга здраво . Оставете да изсъхне .

8

Оформете предните релси на седалките около ставите на краката и mortises и предните крака . Използвайте скобите и работната маса да държи парчетата заедно с лепило.

9

парче предната част на стола и се върна на заедно с лепило. Clamp и го оставете да изсъхне напълно .

10

тапициране на материала и плънката към седалката на стола с помощта на скоби . Не забравяйте да дръпнете материала надолу здраво върху плънката . Когато приключите, тест , като седнете в стола. Отпуснете се и се наслаждавайте.

Как да ремонтирам климатик

климатик Вашият дом може да продължи в продължение на повече от десетилетие , ако грижи за правилно , включително редовна поддръжка . Всяка година преди времето се превръща топло , вие трябва да се ув

Περισσότερα >
Как да се изгради един Fire Engine Bed

Как да се изгради един Fire Engine Bed . Изграждане на легло за вашето дете или малко дете може да бъде едно пълноценно преживяване за цялото семейство . Създаване на списък с консумативи , план дърво

Περισσότερα >