Как да тъкат Rush Стол Седалки

Rush седалкови места, исторически , направени с бик пиковите папур листа, са селски допълнение към вашия дом . Ако вашите съществуващи пиковите места се нуждаят от ремонт, или ако искате да включите повторно друг стол с тръстики , можете да направите много просто седалките себе си. Въпреки това, процесът отнема време и често труден , така че да се подготвите за дълъг следобед на тъкане на груби фибри в и около краката на стола . Работата ще се струва , че , когато видите вашите завършени chair.Things ви е нужно
втурва
Водни
пирона
Light чук
Ножици
лак
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Подгответе рюшовете за тъкане от тях намаляване на дължини 30 -футови и ги отначало потопява във вода. Да не се накисва тръстиките или те ще станат трудно да се справя.

2

седят или стоят така , че столът е обърната към вас , като че ли са на коляното до колената с човек седи в стол. Так пробив в непосредствена близост до предната лява седалка мнения на вътрешността на левия печат релса , така че закачи края на точките пиковите директно далеч от теб и в насипно състояние намотка на пиковите точки към вас.

<Бразилски> 3

Draw дължината на прилив към вас , върху предната седалка релсата , под него в една линия , над лявата седалка релсата и под него в една линия . Сега трябва да бързаш увива само един път около предната седалка релсата и лявата седалка релсата . Продължи тъкане чрез теглене прилив над дясната седалка релсата , то се увиват около релсата в една линия в близост до десния преден пост седалка , и след това да го рисуване върху предната седалка релса в близост до дясната греда , отново образува контур .
<Бразилски> 4

Продължи обратна на часовниковата стрелка около стола по същия начин , винаги амбалажна прилив над противоположната релса , около него в една линия , а след това в примка около съседната релса , образуващи прав ъгъл в ъглите . Натиснете прилив здраво срещу предишния нишка с всеки ред, който тъче около седалката на стола .

5

премине към нов период от бързане , ако е необходимо чрез слепване прилив към вътрешността на един стол железопътен транспорт , както е описано в стъпка 2 и да се пристъпи към нова дължина на прилив .

6

Продължи тъкане , докато стол седалка е пълна . Вие ще завърши в центъра на седалката. Завършване на седалката, като се лепнали на крайния края на надпреварата за интериора на седалката и отрязването на превишението .

7

Завърши прилив стол седалка с лек лак. Лакът ще защити тръстиките и пазят ръбовете от разнищване .

Как да инсталирате Heat Recovery Вентилатор

По-нови , по-енергийно ефективни домове, са били построени , за да се запечата от външната среда на почти 100 процента. Това състояние позволява натоварен , застоял въздух, за да се натрупват , ако са

Περισσότερα >
Как да инсталирате Pre - Тъкани Cane председател Seat

Можете да проследите един от двата метода за създаване или ремонт тръстика стол мебели. Първият метод включва тъкане заедно отделните направления на бой с пръчки , за формиране на равна площ на парче

Περισσότερα >