Как да спечелим една Gateleg Craft Таблица

Gateleg таблици предоставят ефективен начин да получите най- пространство за таблици , което трябва , без да заема място , когато на масата не е в употреба. Нейните сгъваеми крила позволяват тази таблица, за да се простират до три пъти нейната дължина , когато клапите са нагоре . Таблицата е общ за занаятчийски стаи , но той може да бъде пуснат в употреба и като маса вечеря , например. Краката на масата ` и обикновено се поддържат от носилки , които са регулируеми legs.Things ви е нужно
Wood лепило
Glue пистолет
панти
транспортири
ивици ленти
Pencil <Бразилски> 60 инч с 40 инча на дърво
Саморези-винтове
Таблица видях
циркуляр
Шлайф
Таблица люлки

Покажи повече инструкции

1

Изберете твърда дървесина за вашата трапеза . Имайте предвид, че гори , които са по-светъл цвят правят масата изглежда деликатен . Стандартният размер е дължина 60 см. дължина, широки 42инч .

2

Използвайте молив за очертаване си плот на дървата . Можете да го направите с 90 градуса или овални ръбове.


3

Срежете горната част на таблицата с циркуляр . Вие също може да използвате таблица трион. Повторете този процес за две допълнителни върхове, които ще бъдат вашите листа. Ако правите овална маса, начертайте кръг , а след това го нарежете на половина , по един за всеки край. Взети заедно, трите части трябва да са равни на 60 инча дълго.

4

Завърши краищата на плота на масата чрез добавяне дърво ивици ленти . Тях и крива ги до подходящата форма Придържайте . Използвайте лепило , за да се прилага гореща лепило за дърво . Можете да използвате за сушене на коса , за да се ускори процеса на сушене . Подстригване на краищата на лентите , за да се срещне с подходящия размер . Вие ще трябва около 17 метра на ивици лента.

5

купи шест предварително направени крака от магазин за подобрения в дома си или да направите своя собствена . Не забравяйте да поддържате краката пропорционално на размера на таблицата , около метър на всеки е подходящ за стандартна таблица . Уверете се, че използвате същия тип дърво като плота на масата . Краката трябва да са дебели , за да се избегне скъсване най-малко два инча. Прави краката са най-подходящи за една проста маса gateleg . Изгладете ръбовете на краката на масата с шкурка . Гарантира, че всички крака са с еднакъв размер .

6

Изрежете база за маса от гората . Това не е задължително, но вие искате тя да бъде със същия размер като средната горната част на таблицата . Използвайте винтове за дърво , за да смели базата в краката , около половината път надолу.

7

Нарежете отпред, отзад и суинг релси . Всяка от тях е равна на дължината на всяко крило . Прикрепете всяка люлка железопътен под средната маса . Swing релси могат да бъдат закупени в магазин за подобрения в дома си . Прикрепете всеки от краката към предната и задната част на вашите релси , на около един инч от всеки край на вашата трапеза. Нанесете лепило за дърво за допълнителна здравина . Уверете се, че краката са изравнени с железопътните краищата .

8

Сглобете таблица с набор от люлка панти . Фиксирайте пантите към отворените краища люлка . Направете необходимите корекции .

Как мога да променя Light вътре в Panasonic Микровълнова

? Panasonic микровълнови печки се предлагат в различни модели и категории. Докато повечето модели имат различни функции , собствениците следват същата процедура, за да смените крушка . Някои експерти

Περισσότερα >
Do- It- Yourself : Storage Османската

Когато възможностите за съхранение са минимални, собствениците трябва да се творчески . Универсалните магазини започват да се предоставят на разположение на малките тахти съхранение. Тахти съхранение

Περισσότερα >