Как мога да Reupholster на 60-те години Bucket председател

? A 1960 кофа стол е наречен така, защото на седалката на стола е закръглена като кофа . Тези столове са забавни и обикновено построени добре, така че те може да продължи в продължение на много повече години . За съжаление , тъканта на тези столове не се справят толкова добре . Повечето кофа столове се нуждаят от нова тапицерия да изглежда модерен и chic.Things ви е нужно
плоска отверка
Клещи
Ножици
перманентен маркер
Fabric
Мел
Sticky Notes <Бразилски> Шевни машини
Electric щапелни пистолет
Needle
темата на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Извадете старата тъкан от стола. Извадете всички стари телчета с клещи , и използвайте ножиците и плоска отверка , както е необходимо за отстраняване на трудни части на тапицерията . Опитайте се да запазите тапицерията непокътнати, тъй като можете да го използвате като модел за новата си тапицерия.

2

Обозначете всяко парче плат , докато го изваждате с перманентен маркер . Нарисувайте стрелка върху плата за да покаже каква част от тъканта върви нагоре. Отрежете шевовете на всяко парче плат.


3

Поставете парчетата плат над новия плат разпространението над пода или върху плоска маса . Нарисувайте очертанието на всяко парче върху новия плат с тебешир . Напишете името на парчето на новата тъкан , както и използване на лепящи се листчета . Добавете ½ инча до всички шев ръбове за нов шева . Изрежете тапицерия парчета .

4

Зашийте задните части на стола заедно на шевната машина. Върви бавно , и следвайте указанията ви очертани на лепкавите бележки. Зашийте предната и задната част на стола заедно , заедно с парчета ръката.

5

Поставете гърба и ръката парчетата върху облегалката на стола. В този момент тапицерията трябва да изглежда като калъф . Проверете напасването и да направи необходимите корекции и с шевната машина.

6

Издърпайте предната част на гърба на плата надолу към седалката и скобата, тъканта на място. Извадете парчетата на ръцете надолу към седалката и скобата, както добре. Обърнете стола с главата надолу и основна долните ръбове на плат към дъното на стола.

7

Staple предното парче от плат , която покрива предната дъното на стола по протежението на седалката и долната .

8

Нарежете покритие седалка за покриване на грубите ръбове на стол тапицерия и долния ръб под седалката на стола . Тък краищата на завивките под . Staple капака на седалката над долния седалката на стола и под седалката на стола .

9

Използвайте оригиналния възглавницата като модел и се нарязва плата за нова възглавница . Зашийте възглавницата на шевната машина и го завъртете с лицевата страна навън .

10

Stuff възглавницата в новата възглавница и капак страна шият откриването затворен. Сменете възглавницата вътре в кофа стола.

Отстраняване на един Frigidaire Сушилня , която ще не Heat

Вашият Frigidaire сушилня за дрехи може да използва два автоматични прекъсвачи или предпазители. Машината може да продължи да работи , но не произвеждат топлина , ако някой от предпазителите е изгорял

Περισσότερα >
Как да спечелим една Dresser От Pine

Ако искате да използвате бор да се изгради скрин, или като част от някаква дървообработване проект , трябва да се приемат специални съображения. Pine е мека дървесина , и трябва да се борави внимателн

Περισσότερα >