Как да направите вашия собствен прозорец Pane Frames

Creative употреби на счупени или повредени неща могат да се правят, че на пръв поглед безполезен елемент в красив и ценен подарък или декорация на дома аксесоар. A счупен прозорец може да бъде спасено от кошчето за боклук и се превръща в прекрасен дисплей рамка за извършване снимки на скъпоценни приятели и семейството си. С няколко прости инструменти и строителни съвети , можете да имате потребителски рамки, които идват от стари , счупени стъкла , вариращи в размер от големи до малки , в зависимост от вашите космически requirements.Things ви е нужно
длето
Putty нож
Chemical разтворител
Glass Полски
елмаз
Frame
Ръкавици
Шлайф
Nails MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Премахване на старата замазка от рамката на прозореца с дърво длето, шпакла или Jackknife . Отделете време, за да се премахне всяка следа от старата замазка . Добави химически разтвор , като Easy Off за почистване на фурни , над шевовете да се разтварят всякаква допълнителна шпакловка , че може да остане , за да се осигури безопасно извличане на стъклото .

2

Извадете внимателно на стъклото от прозореца , като се започне от loosest ъгъл , а след това след около в посока на часовниковата стрелка , за да извлечете прозореца напълно. Ако съществуват някакви счупени части, използвайте друг прозорец , който е напълно непокътнат. Малки драскотини могат да се полират свърши, но не трябва да се използват стъкла с пълни пукнатини и счупени ръбове.


3

Почистете стъклото , което желаете да използвате за вашия кадър. Използвайте почистващ препарат за стъкло наистина да очисти повърхността на стъклото . Полски никакви драскотини с чаша лак, след което завърши измиване на стъклото на всеки остатък .

4

Нанесете основния кадър, или от магазин за плавателни съдове или от колекцията си у дома, в ъгъла на стъклото , и след това се измерва размера на стъклото трябва да се намали , отбелязвайки дължина с маркер . Извадете рамката , и нарязани на стъклото с елмаз .

5

Sand надолу по ръбовете на кристал с фина шкурка . Пясъчни всички краища добре, за да не се наранят . Почистете повърхността на стъклото отново, за да се отърве от повърхността на опесъчаване отломки и пръстови отпечатъци. Нанесете стъклото на прозорец към рамката , след това се добавят снимки и колажи на снимки и колекционерска ви ценят .

6

Поставете задния панел върху рамката , и я закрепете с подходящи пирони и висяща устройство. Поставете рамката на картината в пространство, което ще ви позволи да се припомни, често на приятни спомени от избрания от Вас колекция.

Направи си сам йонизатори на въздуха

Въздушни йонизатори са прости , електронни пречистватели на въздуха , които работят чрез добавяне на електрически заряд на въздух. Това зарежда въздуха привлича прах и бактерии , подобни на ефекта от

Περισσότερα >
DIY Guitar Закачалка

Когато става въпрос за DIY проекти , като половината от забавлението е в състояние да изпълни задачата си по възможно най- благоприятни за околната среда и достъпен начин . Многократно използване на с

Περισσότερα >