Как да спечелим викториански Захарни Shades

През викторианската епоха , повечето абажури са изработени от красива мозайка стъкло, с деликатни стъклени мъниста , висящи от основата като ресни . След Газопламъкова лампи са заменени с електричество , на абажури еволюирали в плат опъната над силен тел рамка , и те запазиха сложни флорални дизайни и формован ресни . Всеки Victorian абажур може да бъде еднозначно проектирани да се поберат всеки домашен интериор , и може да бъде толкова просто или като грандиозен , колкото like.Things ви е нужно
Square абажур
Ролетка
Pencil
Floral шаблон <Бразилски> Самозалепваща лента
Stencil гъби
Fabric боя в 2 до 5 цвята
Hot лепило
Hot лепило
Семената мъниста
Beaded ресни MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Измерете дължината и ширината на горната едната страна на квадрат абажур и разделете всяко измерване по две. Използвайте тези измервания, за да се намери точния център на тази страна на абажура .

2

Използването измерванията просто направени , леко марка центъра на всяка страна на абажура с молив .
<Бразилски>
3

Използвайте централната молив марка вие току-що направихте , за да центрирате си цветен шаблон върху абажура . Tape надолу всяка страна на шаблона здраво.

4

боя директно върху шаблона с шаблони гъби , използвайки най-малко два различни цвята , но не повече от пет . Нека боята изсъхне за няколко часа , преди леко отлепване на шаблон . Повторете от всички страни на абажура .

5

Outline цветята с тънка линия на горещо лепило и бързо се изсипва семена мъниста над лепилото преди да я изсушава . Ако е необходимо, се очертаят листата с лепило и мъниста , както добре.

6

Залепете формован ресни по долния ръб на абажура . Използвайте значително повече лепило отколкото за очертаване на флорални мотиви .

Ремонт на съдомиялни машини Kenmore

Името на Кенмор е известен в национален мащаб за производство на различни видове домакински уреди, включително и съдомиялни машини . Повечето проблеми , миялна машина, включително и тези за модели Ken

Περισσότερα >
Как да се изгради Closet Барби

кукли Барби са известни с многобройните си аксесоари , особено когато става въпрос за дрехи. Ако елементарно става прекалено много, можете да си купите скъп Барби килер , направена от пластмаса и карт

Περισσότερα >