Инструкции председател бой с пръчки събрание

Подмяна износени тръстика седалката или облегалката на стола на е начин за възстановяване на любимия или реликва мебели. Има голямо разнообразие от бой с пръчки модели , материали и техники , но най-често е било направление бой с пръчки , в която отделните бастуни са вплетени в осмоъгълна модел , или натиснете - в бой с пръчки , в която листа тъкани тръстика са прикрепени към стола . В процеса на ръчно изтъкани, бастуни са прикрепени с помощта на пробити дупки около външния ръб на стола. Бой с пръчки седалката на стола е общ procedure.Things ви е нужно
Cane и граничен тръстика
Glycerin
Knife
Ножици
Кратки щипки или дюбели
Ruler в
Покажи повече инструкции в
1

започнем с един стол , който има всички стари бастуна отстранява и , ако желаете, е Refinished . Използвайте парчета от старата захарна тръстика за закупуване на същото тегло на нова тръстика. Накиснете нов бастуна в топла вода и две супени лъжици глицерин в продължение на 20 минути, преди да започне. Разточете на влажни кичури на тръстика хлабаво и оставете настрана .

2

Намерете център отвори в рамка фронта на стол и обратно . Промушете първо дължината на тръстика през гърба от централния отвор на фронта на . Използвайте малка дюбел или щифт да държи първото място в края , а след това продължи вдявате бастуна през предния отвор , нагоре през следващата, след това обратно към задните дупки. Трябва да има някои да даде бастуна , и бъдете сигурни, че не се усуква . Използвайте клечки да държат краищата на лентите на място.


3

темата бастуна по същия начин, хоризонтално през стола , тичане бастуните над горната част на вертикалните ивици . <Бразилски>
4

Промушете втори набор от вертикални пръчки над горната част на първия сет . Започнете , както и преди, в дупката на задния център. Обърнете стола отново и завърза никакви свободни краища под стола , когато сте готови.

5

Weave тръстика хоризонтално , започвайки от горния десен ъгъл дупката. Weave бастуните над горната вертикална бастуна и под долната вертикална бастуна .

6

Weave диагонално стол седалка от горния десен ъгъл дупката към долния ляв ъгъл . Отиди над вертикалната бастуна и под хоризонталата. Weave към задната лява половина на седалката на стола , след това направете предната половина .

7

Weave диагонално в обратна посока, от горния ляв ъгъл до долния десен ъгъл . Отиди при вертикалната бастуна и над хоризонталата. Weave задната част на седалката на първо място, а след това на фронта.

8

Finish чрез тъкане в граничния бастуна , който е по-широк от бастуни на седалката и се използва за покриване на дупки и да се създаде завършен вид . Поставете края на граничния бастуна в задния ъгъл дупка , а след това цикъл редовен бастуна над горната част от него , започвайки от следващата дупка. Стартирайте бастуна над граничния бастуна , след това надолу по същата дупка и нагоре през следващата, продължаващо около . Продължете, докато приключите с всички страни , след което докоснете малка колче или дюбел в крайната дупка с малко лепило, за да задържи граничния края на мястото си. Завържи на разстояние и да балансира всякакви свободни краища под стола.

Mini Split AC Монтаж

Основни единици дома климатици са монтирани през прозорци , поставяне на студен вентилатор въздух от вътрешната страна, и компресора и топлина изпускателната от външната страна. A жребий на гърба на т

Περισσότερα >
Как да тъкат Corn люспа Стол Седалки

Антични прилив седалки столове добавят старомодна нюх към страна декориране схема . Царевични люспи традиционно са били използвани в южната част на Съединените щати за пробив седалкови места , тъй кат

Περισσότερα >