Как да се възстанови една Критерий Music Box

Антични Критерий музикални кутии са търсени парчета от мебели, които са скъпи за да купя, ако преди това възстановен. Мнозина бяха проектирани и изработени в Швейцария , Германия и Съединените щати около 1890. Цени за възстановени Критериите могат да достигнат до 15 000 щатски долара , според търговец портални Антични Arts . Възстановяване на стар Критерий себе си с помощта на висококачествена дървесина като махагон, който обикновено се използва по време на тяхното развитие , за да се създаде една част от обзавеждането , който изглежда толкова привлекателен и строителство, както и в деня, когато беше designed.Things ви е нужно
профили стомана
Махагон дървена ламперия
Карвинг сечива
Режещи инструменти
лепило за дърво
съвпадение материал
Резервни панти
отверка
Oil
Protectant
полски или восък MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Възстановяване и ремонт на гребен работата , цилиндри, амортисьори , управител , главния - пролетта и така. Нови гребени не съществуват за стари кутии , така пазят старите. Сменете отделни зъби , вместо използване на образна стомана. Това е скъпо, около $ 100 на зъб и може да отнеме часове . Изчислете общите разходи и време, преди да започнете, и да говори с един специалист за създаване на зъбите.

2

Сменете счупени или порутени дървени плоскости . Поддържане на висок стандарт на кройка и цвят. Украсете нови панели, за да съответстват на други части от конструкцията , но смятат, че иска професионален резбар и дърводелец преди да се опитате да приложите вашите собствени проекти , които може да не работят , както и да изглеждат като чист . Най-добре е да използвате качество, безпроблемно монтиране стави, които се зацепват като зъбите да се определи панелите на мястото , но лепило за дърво може да се използва възможно най-ефективно , с повишено внимание.


3

Реле вътрешните панели и годни нови парчета от материала , за да съответстват на всички оригинални фрагменти. Уверете се, че изберете най-подходящия цвят или цвят, който се вписва със съществуващата схема . Old мебели тенденция да са избледнели , приглушени тонове, които се сливат със самото дърво , а не ярки, Прибързаните цветове , които се показват .

4

ремонт счупени или повредени панти, слотове и страничните панели чрез завинтване нови версии в поставете внимателно. Избягвайте прилагането на прекалено голям натиск . Уверете се, че движещите се компоненти са омаслени внимателно и защитени с дървени и метални спрей протектори . Ремонт или подмяна на оригинални корнизи .

5

дискове се завъртат от компонента зъбно колело на ръба на фундамента . Дискът тогава откъсне звездни колела върху товарната площадка , което от своя страна взаимодейства с зъба. Дръжте диска на място , като се използва съществуващата бара налягане. Уверете се, че двамата са в контакт . Обърнете особено внимание на важните Dishing колелата , които действат като водачи към диска , което дава възможност , в рамките на точния размер на лек натиск , за да влязат в контакт със звездата колела в точния ъгъл за добро "изпълнение", и солидна , ясен звук . Уверете се, че цялата тази област е смазана леко , освободени и проверен внимателно, ако искате да сте в състояние да слушате музика с помощта на музикална кутия възстановено. Адаптиране на централната вретеното да играят различни размери дискове.

6

Имате музикалната кутия настроена от професионалист. Полирайте повърхността с леко восък или лак , който не остави остатък и е предназначен за най-добро качество облицовки и стари гори. Намерете музиката в безопасна , сигурна позиция в стаята си и да се избегне контакт с ярка , пряка слънчева светлина и за дълъг консервиране.

Обезскрежаването е запушена на My GE Хладилник TNX22PRCARBB

отделение фризер в горната част на вашия General Electric TNX22PRCARBB хладилник автоматично се размразява за предотвратяване лед сграда нагоре по стените. Тъй като ледът се топи , тя преминава през о

Περισσότερα >
Как да Cane на Seat

боят с пръчки е техника , използвана при седалки и облегалки на столове и други плоски повърхности на мебели, за да се създаде ракита -подобен ефект . Има два основни начина за тръстика една част от о

Περισσότερα >