Как да се съберат Picture Frame Corners

Независимо дали предпочитате семейни снимки или картини с маслени бои , стенни завеси добавите към декора на една стая . Professional обичай рамкиране може да бъде скъпо , но можете да може да събере рамка на картина ъгли себе си с помощта на няколко инструмента, рамкиране . В допълнение към изграждането на нови кадри , счупени рамки могат да бъдат поправени , като се използват същите steps.Things ви е нужно
Hammer
Brads ( 8 )
Nail Комплект инструмент
тип Wax пълнител
Picture рамкиране ъгъл скоба
Picture рамка
Framing лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете рамката върху плоска повърхност. Поставете рамката в начина, по който трябва да изглежда , когато тя се сглобява .

2

Поставете горната част и един от страничните парчета в ъгъла скоба. Обърнете специално внимание , за да гарантира, че те са разположени , тъй като те са на масата. Изравнете парчета, така че те са дори и годни заедно, без никакви интервали или недостатъци.


3

Извадете едно парче от скобата оставяйки другата в скобата плътно . Нанесете дебел слой лепило върху целия вътрешния ъгъл на отстранения парче. Връщане това парче да скобата го бутане срещу своя колега . Уверете се, че лепилото е от двете парчета , като плъзнете леко парчетата освен леко . След като това се потвърждава върне парчета заедно и затегнете скобата здраво.

4

Зенкеровайте Брад в всеки ъгъл с помощта на чук и пирон комплект инструмент. След Брад е под нивото на повърхността , запълни дупката с пълнител тип восък .

5

оставят две парчета, за да останат в скобата за минимум 10 минути. Свалете двата peices от скобата и поставете върху равна повърхност. Долната рамка част и от другата страна на рамката могат да бъдат сглобени с помощта на същите стъпки, както по-горе . След като приключите , оставете лепилото върху двете парчета, за да зададете най-малко за един час .

6

Glue заедно оставащите два ъгъла следните предишните стъпки . Продажба и Наем

Таван Fan Циркулационни Directions

Когато се използва правилно, вентилатор на тавана ще запази стаята си хладно през лятото и топло през зимата. A вентилатор на тавана трябва да бъде поставен в центъра на тавана , в най-големия размер,

Περισσότερα >
DIY Camp председател Kit

Има няколко направи- си-сам сгъваем стол лагер комплекти на пазара днес . Повечето от тях са сравнително евтини и лесно да се събере , но има и няколко красиви модели, които могат да струват повече от

Περισσότερα >