Направи си сам Как да се изсуши чрез сублимиране Deer копитата

Ако сте били достатъчно късмет, за да жънете елен този сезон, можете да направите повече от това просто да направи трофей на своите еленови рога или да направите верни ястия от еленско месо да нахрани семейството си. Deer копита могат да бъдат направени в интересни , селски елементи като пистолет , шапка или закачалки . За да ги запазят , можете да използвате комбинация от сушене чрез замразяване , без токсични химикали и слънце сушене , за да ги готов проект . Търговско замразяване - изсушаване се извършва със скъпи уреди , но изгаряне при замразяването , което често се случва в домашни фризери за неправилно пакетирани храни , е малко повече от един бавен метод на замразяване - drying.Things ви е нужно
Saw
Borax
пластмасова кофа
Frost - свободен фризер
чанта Paper
Канапи
летва
Хартиени кърпи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Подготовка копитата
<Бразилски> 1

Изрежете предните и задните копита на разстояние елен четири или пет сантиметра над глезена става, достатъчно ниска, по крака , че под кожата е много малко месо и най-вече само на сухожилията и други съединителната тъкан. Можете да използвате с мощност трион, но остър ръчен трион е почти толкова лесно.

2

Използвайте парче летва нарязани на дължината на копитото като шина да държи копита в права позиция ако имате намерение да направи нещо от него с копито /глезен /крак в това положение. Изправете копита и се закрепи летвата в място с дължина на кордата .


3

Anchor копита /глезен /крака в 90-градусов завой в глезена, за вземане на рейка пистолет или портманто чрез свързване на копита и крака кост с парче канап .


Запазването на копито на MarketBook.bg 4

Mix 2 чаши боракс в един галон на вода в пластмасова кофа .

5

Потопете копитата в боракс разтвора в продължение на 24 часа. The боракс е консервант , които ще охраняват нетрайни части на копита от разпад , докато не може да се изсуши и постоянно запазена.

6

Махни копитата от разтвора на боракс , подсушават възможно най-пълно с хартия кърпи , след това да ги окачват в добре вентилирана зона, където косата и копита да изсъхне напълно на въздуха .

7

Поставете копитата в хартиена торба и свободно осигури чувала затворен. Чувалът не е абсолютно необходимо, но ако имате намерение да постави копитата в домакинство, фризер, повечето от останалите членове на семейството ще предпочетат те са в един чувал , а не година за хлабав срещу годни за консумация храни вътре .
Страница 8

Поставете чувала във фризер , за предпочитане модел замръзване безплатно като в повечето комбинации хладилник /фризер . Frost - свободен фризери подлежат съдържание до фризер изгори много по-бързо в сравнение с не - слана свободни модели.

9

Оставете копитата в скреж без фризер в продължение на най -малко шест месеца, или в не- слана без машина за една пълна година . Можете да ги оставите в или фризер за неопределено време по-дълго.

10

Изчакайте, докато прогнозата за времето показва, четири или повече дни на топло, слънчево време , след това извадете копитата от фризера и ги поставете на топло , слънчево място , така че те се попечете на слънце по време на по-голямата част от всеки слънчев ден .

11

Включете копитата над всеки ден, така че всяка страна получава равни количества от слънце.

12 <стр.> Премахване на шините или връзки, които държат копитата , разположени както ги искате . Те ще бъдат като схванат като дъска до сега и е готов за всякаква употреба сте планирали за тях по-нататък.

Премахването на изпарител Fan в Frigidaire Хладилник

Вентилаторът на изпарител на вашия Frigidaire хладилник се намира в отделението на фризера , зад задната стена . Вентилаторът гарантира , че въздухът във фризера не остава в застой ; също така гаранти

Περισσότερα >
Домашно Tool Cart

Има много начини за използване на инструмент колички и инструменти ракли . Някои хора предпочитат да направят и да персонализирате своите работни пейки, кутии с инструменти и дори инструмент каруци .

Περισσότερα >