Как да спечелим Grapevine Мебели

Ако живеете близо до лозе, собствениците ще понякога ви позволяват да се извозват техните изхвърлени лози . Като алтернатива , можете да изрежете диви лози или купите сушени лози в магазин за плавателни съдове. Construct тегло носещи лозите мебели чрез тъкане лозите над рамка или използвайте усукани възрастните лозите като мебели база. Можете да освежите ракита мебели , използвайте готов кадър или да направите едно себе си. Много материали работят като рамки ; бамбукът е лесно да се работи с , издръжлив и лесно достъпни. Започнете с една проста проект като край на маса, която е подходяща за първи път project.Things ви е нужно
Grapevine
Frame :
2 - инчов диаметър бамбук , 20 инча дължина , 8 секции
3 - инчови винтове за дърво , 20
Craft нож или ножовка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Frame

1 Избягвайте завинтване през лимфните бамбук , които образуват пръстени , когато се прави рамка.

да направите 20 - инчов квадратен край на маса, започнете с 2- инчов диаметър бамбук за рамката. Нарежете осем секции на 20 - инчов бамбук, с дължина 20 сантиметра за един квадратен гарнирани край масата.

2

Сглобете масата първи . Закрепете заедно четири 20 - инчови парчета бамбукови стъбла, с помощта на винтове .


3

Оформете върховете на краката , така че прави крака лесно се побират срещу горната част на рамката и формата на квадрат . С помощта на плавателни съдове, нож или ръчен трион , отрязвам част на горната част на крака, за да се поберат срещу кривата на рамката. Поставете краката до ъглите на настолна рамка с помощта на винтове . Избягвайте пробиване през възлите , повдигнатите пръстени , които се срещат естествено в бамбук. Поставете винта от външната страна на рамката краката на масата в рамката и един от вътрешността на крак в рамката; затегнете винта. Вари точното поставяне на винтовете , в зависимост от физическите характеристики на бамбука .


Уийвинг на Grapevine

4

Накиснете лозите най-малко 24 часа или за една нощ , за да направят тя по- гъвкава и по-лесно да се работи. Измийте напоена лозата да се отстранят всички остатъчни материали .

5 A кръстосана модел , използвайки дървени ленти .

Weave лозата над и под в един модел кръстосана , редуващи се хоризонтални и вертикални лозя , докато работите. Започнете в средата на масата . Тък краищата в сплита , докато работите. Ако лоза края е твърда , обезопасете края от долната страна с цветар тел , така че да не се разплита .

6 Тук ще намерите млади лозя по-лесно да работим, но те ​​се свиват повече, тъй като те изсъхват . <Р> работа лозата , редуващи се надолу по краката и до ръба на маса , под ъгъл , които работят към центъра на масата , за да помогне за стабилизирането изграждането на маса. Донеси тъкат надолу около 3 или 4 инча ; привеждането му по целия път надолу е излишно . Попълнете всички четири крака вертикално , преди да добавите хоризонтална тъкат ; тогава се взема хоризонтална тъкат целия път наоколо . Този раздел на лито добавя стабилност , но не сила , за строителството. Играйте с модели и усъвършенстват техниката си за следващия проект .

Защо ли ми Климатроник Have Ice Around жиците

? A замразени климатик , или AC, единица наистина може да сложите амортисьор на вашия лято. В някои части на страната , това е от решаващо значение , за да имате работеща климатик в знойните дни. Няко

Περισσότερα >
DIY османските планове

османците често се използват като опори за крака или на мястото на масичка за кафе в малки пространства на живот . Докато тяхната функция е незаменима , тахти често струват доста пари в местния магази

Περισσότερα >