Shaker Tape тъкане Инструкции

Shaker лента е тежък режим на 100% платно лента направени специално за стол тъкане , защото тя не изсъхне и да се счупят. Лентата прави тъкане бърз и лесен и прави удобна седалка . Shaker лента се предлага в много цветове и популярен дизайн е дизайн шахматна дъска , в която тъкат заедно два цвята , за да се постигне желания дизайн. За да се определи Yardage на лента , необходима за един стол , използвайки ½ - инчов лента , умножете ширината по дължината на желания от вас тъкани стол , и се разделят на общата сума от 9 . Нещата ще трябва
Ролетка
председател кадър
клещи
Тапицерски игли
Heavy нишка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Clamp единия край на Shaker лента ролка към задната лявата страна на стола рамката . Довежда гърба на лентата под стъпалото на предната част на рамката на седалката на стола . Поставете лентата така, че тя е дори с стъпало отзад.

2

Донеси лентата над предната стъпало , цялата седалка и под задната стъпало . Донеси лентата обратно към предната част на рамката. Продължавай напред и назад , докато половината от гърба е изтъкан . Дръжте лентата опъната , но не прекалено стегнат . Плъзнете предварително нарязани пяна възглавница между горната и долната част на лентата.


3

Продължи да увийте лентата по същия начин , докато стигнете до дясната страна. Настройте лентата така, че задната стъпало е напълно осигурено . Шият втория цвят до края на първия цвят с 1 инч припокриване . Донеси лентата под и около десен ъгъл , за да започне тъкане .

4

Weave лентата в над един , под - едно , над един , под - един модел , докато стигнете до другата страна . Издърпайте цялата дължина на лентата през тъканта . Натиснете лентата толкова назад, колкото може да влезе .

5

Обърнете стола с главата надолу и тъкат недостатъчното тъкат назад към стола, за да завършите първия ред на сплита .
<Бразилски> 6

Задайте стола изправени и тъкат горната втория ред . Отново, за обръщане на стола над и тъкат на дъното. При втория ред е пълна, натиснете го по-близо до първия ред , тъй като ще отида. Продължете това отгоре и отдолу Shaker лента тъкат през седалката на стола .

7

Сгънете свободните краища и ги пъхнете под тъканта . Ги шева надолу.

My Амана SMD25TW Freezer Не размразявайте

The Амана SMD25TW е рамо до рамо хладилник с контролирана влажност чекмеджета отредени , прясна храна и дълбоко замразяване контрол на температурата , както и система за автоматично размразяване . Ако

Περισσότερα >
Как да използваме Bar Скоби

A бар скоба се състои от фиксирана глава, опашка - спирка и стомана или алуминий бар . При използване на бар скоба , трябва да се гарантира, че всяка част от бар скобата е чиста и в изправност. Ако ед

Περισσότερα >