Как да се бои от Antique Wood Dresser

Ако имате истински старинен скрин от някаква стойност , е най-добре да не го репаратура . Ремонт на всякакви насипни чекмеджета или фитинги и след това просто да скрина чиста и суха. Восък повърхността и полира восък веднъж годишно . Пребоядисване на антики премахва патината , която е изградена в продължение на десетилетия и намалява тяхната стойност. Все пак, ако имате стар скрин , че е в добра форма , за пребоядисване може да подобри външния вид и ще позволи на скрина за да се побере в с вашите decor.Things ви е нужно
Plastic или платно етаж кърпа
Инструменти за отстраняване на хардуер
Wood пълнител
Fine и средни шкурка
Paint стриптизьорка
шпакла
Кърпи за забърсване стриптизьорка
Так кърпа
Paint валяк
Paint четка
Primer <Бразилски> Paint
Stain
Парцали за прилагане петно ​​
лак или шеллак
Wax
кърпа за полиране восък MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Живопис Вашият Wooden Antique Dresser <Бразилски>
1

Поставете скрина върху пластмасова или платно лист, за да защитите вашия етаж . Премахване на всички хардуер. Ремонт на всички щети, забележимо увреждане на дървото , като попълните пукнатините с дърво замазка. Пясъчни всички повърхности с груба шкурка, а след това и фина шкурка , докато тя се чувства напълно гладка на допир . Внимателно отстранете всичкия прах с восъчна кърпа.

2

боя върху тънък слой от грунд с валяк върху плоски повърхности и четка по ръбовете . Когато грундът е сухо , пясък леко с фина шкурка и премахнете праха старателно. Повторете с още един слой грунд , оставете да изсъхне и пясък леко отново.


3

Paint тънък слой на крайния боята на тоалетката . Ако е необходимо , пясък леко , след като тя изсъхва и нарисува още един слой отгоре.

4

След окончателния слой боя изсъхва , восък повърхността и баба восъка. Сложете всички хардуер обратно на тоалетката .


Възстановяване на Natural Wood Finish

5

Поставете скрина върху пластмасова или платно лист, за да защитите вашия етаж . Премахване на всички хардуер. Нанесете боя стриптизьорка , следвайки указанията на бутилката или тубата . Когато повърхността е мека , използвайте шпакла за да изстържете внимателно изключите разтваря боята или лакът . Когато сте извадили като голяма част от финала , колкото можете с стриптизьорката , избършете повърхността с влажна кърпа, за да го премахнете напълно. Оставете скрина да изсъхне напълно.

6

Ремонт всички щети чрез попълване на пукнатини или дупки с дърво пълнител. След като пълнител дърво е сухо , пясък всички повърхности с груба шкурка , последвано от фина шкурка , докато тя се чувства напълно гладка на допир . Внимателно отстранете всичкия прах с восъчна кърпа.

7

Нанесете петното с четка или парцал , в зависимост от указанията на кутията или бутилката на петна. Отстранете излишното количество и се уверете, че на финала изглежда гладка. Оставете повърхността да изсъхне .

8

Нанесете един слой лак или шеллак с валяк върху плоски повърхности и четка по ръбовете . Когато лак или шеллак е сухо , пясък леко с фина шкурка . Отстранете всички пръстта. Нанесете на финишно покритие от лак или шеллак . Оставете повърхността да изсъхне напълно , за най-малко 24 часа.

9

Нанесете мебели восък и баба восъка. Това предпазва финала от леки драскотини , течности и други петна.

Как да монтирам един OTR Микровълнова

Над на диапазон ( OTR ) микровълни стават все повече и по-често в домовете в цялата страна. Тези микровълни предоставят собствениците, с всички функции на микровълновата те са свикнали, докато виси от

Περισσότερα >
Как да спечелим една Gateleg Craft Таблица

Gateleg таблици предоставят ефективен начин да получите най- пространство за таблици , което трябва , без да заема място , когато на масата не е в употреба. Нейните сгъваеми крила позволяват тази табл

Περισσότερα >