Как да спечелим една шведска маса в един Entertainment Center

Преобразуване на шведска маса в център за забавления не само добавя функционална част от обзавеждането , но и разговор стартер привличащи погледа или фокусна точка на вашия хол или фамилна стая . Защото бюфети идват в много различни стилове , има няколко различни подходи , можете да предприемете . За по-опростена блок-маса , която не е гарнирани с Хъч и има шкафове или чекмеджета , проектът изисква дупки за достъп за кабели на вашите електроника и възможността за премахване на няколко вратички или чекмеджета за отваряне на piece.Things ви е нужно <Бразилски> Jigsaw или дупка видях
отвертка или бормашина (ако премахване на врати и панти )

Покажи повече инструкции

1

Отворете вратите на бюфета и да вземат вътрешни измервания. Измерете ширината , дълбочина и височина на всеки кабинет , а също и височината между рафтовете вътре и вратите на кабинета . Напишете измерванията на лист хартия, като се уверите, да се поставя етикет на всяко измерване с правилното местоположение на бюфета .

2

Измерете си електроника, които ще отидат в бюфета . Напишете тези измервания , както добре.


3

Сравни размери на вашите електроника и вътрешното пространство на всеки кабинет или отделение . Решете кои електроника отиват в всеки от кабинетите .

4

Премахване или преместете всички рафтове в шкафовете , че трябва да бъдат премахнати или преместени поради размера на вашите електроника. Някои рафтове могат да бъдат определени въз клечки в рамките на бюфета , а други могат да бъдат определени с дюбели или с други средства. Може да се наложи трион , ако полиците не излизат лесно

5

Използвайте прободен трион или дупка , за да създадете един - . До 2 1/2-inch дупки в гърба на вашите шкафове за кабел достъп. Ако ще се поставя електрониката на рафтове в шкафовете , ще трябва да изрежете дупка в близост до всеки един от рафтовете за кабелите . Можете също така да изрежете дупки във вътрешността на бюфета , така че кабели ще се съберат във вътрешността на бюфета . За този метод , нарязани дупките на интериора от всеки рафт . Поставете една дупка в задната част на бюфета за кабел защитник на скока да се включите в стената .

6

Използвайте дупка трион , за да създадете една малка дупка в горната част на бюфета за кабели , за да свържете на телевизора. Тази стъпка не е задължителна , ако не желаете да увреди външния вид на вашия бюфет . Ако не правиш тази опция , се уверете, че всички кабели и конектори достигнат от електрониката , през дупките и до телевизията.

7

Поставете електроника в кабинетите и следвайте инструкциите на производителя по отношение на всички включите и кука до вашия телевизор.

8

Премахнете всички чекмеджета на вашия бюфет , ако така решите . Мястото , където едно чекмедже е може би се крие кабел или антена приемник кутия , DVD плейър или друго електронно устройство тънък . Това не е задължително , тъй като чекмеджета могат да станат крие места за наръчници, дистанционни и други предмети .

9

Поставете дистанционни управления и аксесоари в чекмеджета или върху рафтове , ако си на шведска маса се така оборудвани.
<Бразилски>


Как да запазим въздуха чист у дома

Airborne грес , прах и почвата уреди не само върху повърхности в дома ви , което води до различни лепкави покрития , но и да допринесе за въздух примес . Чрез контролиране или премахване на прах и хим

Περισσότερα >
Как да правим френски Полиране

френски лак е техника на вековни дърво за довършителни работи от началото на 1800 година . Нейната употреба варират в зависимост от това парче, но Френски Полски превъзхожда , когато става въпрос за к

Περισσότερα >