Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Плановете & Измерванията за това как да се изработи Трапезария Таблица & Столове

A маса трапезария могат да бъдат всякакви размери . Това е измерването , обаче , че са най-важни за проектиране и след получаване на маса, която може да се използва . Има много различни аспекти, за да се вземат предвид при планирането на една маса трапезария. Вие ще трябва да се реши размерът на всяка настройка на място , както и колко много място , което искате в средата на таблицата . Също имайте предвид колко стая искате около масата и размерите на стаята, в която имате намерение да го поставите . След като очерта плана , вие ще бъдете готови да добавите правилно изчислени измервания. Инструкции

1

Начертайте карта в мащаб на стаята, която ще се проведе на маса за хранене и столове. Това ще ви помогне да се определи наличното пространство и впоследствие , измерванията на масата. Очевидно е, че размера на стаята, е много важно. След като сте определили размера на стаята, тя ще ви помогне да изберете дължината и ширината на масата и размера на околното пространство. В този момент вие сте готови да поставите измерванията на таблицата в диаграмата стая, за да се уверете, че избраното измерение за масата се вписва в стаята.

2

Draw стаята, за да мащабирате върху парче 8.5 от 11 хартия. Като пример, ако в стаята е 20 фута от 15 фута , за нашия мащаб изготвянето един фут е равен на един инч. Намаляване на измерванията от половината да направите стаята побере на хартията. Получената мащабирани стаята сега е на 10 инча на 7,5 инча . Когато поставяте размери настолни скала чертеж на превръщане на краката, за да инча и се разделят на броя на две.


3

очертаят формата на масата в трапезарията . Много маси трапезария са квадратни или правоъгълни . Тя е много по -лесно да се изчисли размерите за четиристранна маса , отколкото за този, който е с кръгла или има криви.

4

Определете колко стая искате да издадат за всяко лице, което ще бъде седи на масата . Препоръчва се най-малко 23 инча на човек . Това на човек пространство се отнася до размера на стаята , необходима от лявата страна на едно лице от дясната страна на това лице . Ако искате да се даде възможност за някои допълнителни стая , на 30 инча в лицето работи , както добре. Използвайте избрания измерване при определяне на размерите на таблицата .

5

фигура в нужда през масата за всяка настройка, както и времето, необходимо в средата на масата, за да се настанят ястия и храна пространство пространство. Това обикновено изисква най-малко 12 сантиметра от космоса. Ширината на вътрешната част на таблицата , която държи чиниите и центъра , може да варира от 30 инч до много големи 44 инч . Ето защо, с настройка място от всяка страна ширината на правоъгълна маса може да варира от 54 инч до 68 инча. За квадратна маса тази ширина също ще бъде дължината на масата. A маса само с 30- инча за чиниите и центърът може да бъде много тесен . Това съображение може да даде път , обаче, да се безпокойство по отношение на големината на помещението на масата ще бъдат поставени инча При избора на ширината на таблицата , да вземе предвид ширината на стаята, на масата ще отиде в стаята и колко искате в центъра на масата. Поставяне на тази ширина във вашата стая рисунка може да ви помогне да определите подходящия размер на таблицата. Използване на скалата от стъпка 3 , 68 инча ширина е също 5,6 фута . Съставяне на масата, за да 5,6фут везни до таблица, която е 2.8 инча ширина на хартия. A широк маса 54 - инчов или 4.5 -метрова везни до 2.25 инча на хартия.

6

изчисли дължината на таблицата, на базата на броя на комплекта от всяка страна , както и настройка на място, на всеки край . От стъпка 3 , дължината на настройка на място е 30 инча. Измерването за настройката на място в края добавя по 12 инча , тъй като ориентацията е различен от настройките от двете страни на масата. Ако имате два комплекта от всяка страна и се оставя 30 инч на определяне тогава дължината на масата 84 инча или дължина 7 метра. Отново, този номер ще трябва да се коригира в зависимост от измерванията на стая , особено ако в стаята е много малка . Вижте как дължината съвпада с вашия мащаб стая. A 7 -метровата дълга маса постепенно намалява до 3,5 инча на хартия. Това лесно се вписва дължината на нашата стая .

7

Вземете под внимание времето, необходимо за хората да седят , разхождат , и избутват назад от масата пространство. A комфортно пространство, за да прокара един стол назад от масата е 36 сантиметра обаче , когато хората бутат обратно на стола и кръстосват краката си , 44 инча е по-сговорчива . Ако таблицата трябва да бъде хендикап достъпни след 54 инча около масата е необходимо . Тези измервания също трябва да се вземе предвид времето, необходимо да се разхожда на масата пространство, когато хората са седнали в него.

8

Изберете височина на масата в трапезарията . A стандартна таблица е 30 сантиметра . Обикновено , 29 инча са предвидени от краката на масата, докато дебелината на масата осигурява допълнителен инч . Ако използвате по-дебел плот за маса, а след това просто да скъси краката да се компенсира.

9

Планирайте височината на трапезарията столове за да съответства на височината на масата. A стандартна таблица е на 30 см от земята , като по този начин тя ще изисква столове със седалки 16-17 сантиметра от пода. Ако височината на маса е по-голяма от 30 инч , ще трябва да се увеличи височината на седалката , за да съответства на размерите на таблицата . Изберете размери , които ще намерите удобен за стол гърба и седалището . Стандартни измервания на седалките са 15,5 до 18 инча за ширина на седалката , 16 до 18 инча за дълбочина и на 18 до 20 сантиметра от седалката на стола до горната част на облегалката. Обикновено , намерени в краищата на масата столове имат облегалки за ръцете , докато другите столовете не го правят.


От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019114543.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.