Как да направим един Flip Open Sofa за Kids

Децата често искали да имат свое място за различни дейности, като четене , да играете игри или релаксираща . Отворете дивани пяна са удобен и ценово - ефективно решение за това, защото те могат да бъдат персонализирани за детето си по няколко начина. Този вид на пяна мебели могат да бъдат закупени като едно завършено парче за до $ 250 от февруари 2011 г., но с някои занаят познания , можете да направите персонализиран флип отворен пяна диван за вашето дете за една малка част от тази cost.Things You ' Ще трябва
Ролетка
14 парчета от два инча дебелина 15 - инчов с 17 - инчови стол с висока плътност пяна подложки е. Остри ножици
Hot лепило пистолет с горещо лепило пръчки
Fabric молив <Бразилски> 17ярд на траен плат по ваш избор
Color координирани конец
Шевни машини MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Осъществяване на Foam базата

1

Нанесете горещо лепило, за да на повърхността на едно парче пяна възглавница . Позиционирайте друго парче от пяна директно на върха на лепилото и се подредят по ръбовете , докато те са изравнени . Дръжте двете части заедно в продължение на две минути, докато лепилото е свързан . Повторете тази стъпка, пет пъти, така че имате шест парчета от двойно дебела пяна.

2

Приложете горещо лепило за един от най- дългите 17 - инчов страни на една от удвоените парчета пяна и я прикрепете към едно на 17 - инчови ръбовете на друга двойна дебела пяна парче , така че парчетата са изравнени , удвояване на ширината . Задръжте парчета заедно в продължение на две минути, за да се даде възможност на лепилото да се втвърди. Повторете тази стъпка два пъти , така че имате три двойна ширина, двойни дебели парчета пяна .


3

Приложете горещо лепило на една от дългите ръбове на едно голямо парче пяна . Прикрепете го към лицето на друг на големи парчета , изплакнете с дългия ръб на това парче под ъгъл от 90 градуса . Това ще създаде L -образна форма и служат като база на дивана . Задръжте залепени краища на място в продължение на две минути, за да се даде възможност на лепилото , за да зададете и обърнете , така че колкото по-кратък от две парчета, е на върха.

4

Позиция една от двете останали парчета от два инча гъста пяна върху една от страните на Г-образен диван база , като подлакътник . Приложете горещо лепило, за да краищата на диван основата и закрепете парче ръка. Задържа се на място в продължение на две минути и повторете от другата страна .

5

Slip друга дълга част от двойна дебелина пяна в зоната на седалката на диван база за да се гарантира , че тя се побира лесно . Не го залепете заедно. Задайте отлепен пяна парче настрана.


Шиене на капака за Sofa

6

Измерете дъното на диван база. Дъното трябва да се измери до 34 инча ширина и 17 инча дълбочина . Ако измерванията се различават , да ги запишете и да създадете своя диван капак, за да се поберат тези измервания. Добавят се две инча до дълбочината и ширината за шева . Измерете и отбележете правоъгълник от грешната страна на плата с променения измерване за дъното на дивана. Изрежете правоъгълник , водене разфасовки си направо, както е възможно.

7

Повторете измерването и рязане процес с плата за частта облягане на основата на седалката , която трябва да се измери 34 - инчов с 21 - инчов преди добавяне на резервите на шева .

8

Измерете предната част на облегалката част на диван база , която трябва да се измери тринадесетинча висок от дебелина 30 инча. Добавят се пет сантиметра измерване на височина и два инча до измерването на ширина, след това изрежете правоъгълник , който се вписва измерванията . Добавените пет инча височина позволява тъканта да прилегне плътно върху дебелината на облегалката . Повторете това с раздела на седалката , добавяйки пет инча до измерването на дълбочината и два инча до измерването на ширина.

9

Изрежете две 21 - инчов с 19 - инчови правоъгълници плат за покриване на външните повърхности на на облегалките за ръце . Изрежете две 12 - инчов с 14 - инчови правоъгълници плат за вътрешната част на облегалките за ръце . Изрежете две 31 - инчов с 36 - инчови правоъгълници за покриване на флип възглавница . Изрежете две 6 - инчов с 1 - . Инчови ивици от плат за покриване на предната долна част на облегалките за ръце

10

Започнете зашиване парчета плат заедно с грешната страна , като се използва настройка за правия шев на вашия шевна машина. Изравнете двете парчета плат за флип възглавница и шият заедно по ръбовете , оставяйки един от 36 - инчови страни отворени да вкара възглавницата чрез .

11

Обърнете тъканта с лицевата страна навън и натискане възглавницата в през отворения край , доколкото той ще отиде . Зашийте отворения край затвори по-близо до долната част на седалката , колкото е възможно , след това сгънете грубите краища на излишната тъкан в 1 /2 инча и шият затвори. Това ще остави 4-инчов клапа от материя, която по-късно ще се прикрепят към останалата част на дивана. Е.
12

Зашийте материя, която ще обхване района на седалката до долния плат парче по протежение на дългата страна , с 3- инчов пространство от двете страни на парче седалка за тъканта на подлакътник . Прикрепете големи подлакътник плат парчета на страничните ръбове на дъното парче плат , след това прикрепете плат ленти за предния ръб на парчетата подлакътник .

13

Зашийте долната част на лентите към дъното плат парче , създавайки ъглов диван за база да се поберат плътно в . Зашийте плат парче седалка до лентите за 4 - инчов пространство , така че платът на седалката ще покрива предната част на седалката . Зашийте по-малък парче плат почивка рамо до горния ръб на по-големите парчета на ръката на почивка , а след това по стените на плата на седалката и предните ръка парче лентите . Формата на диван седалка ще бъде очевидна в този момент .

14

Зашийте предното парче от тъканта на облегалката по протежение на целия ръб на оставащия ръба на плата на седалката , след това шият по стените от вътрешната страна парчета плат подлакътник . Зашийте обратно парче от тъканта на облегалката на горния ръб на предната обратно плат почивка . Това ще създаде почти завършена форма на дивана.

15

Зашийте страните на парче на почивка обратно към външните подлакътник плат парчета и всякакви други малки дупки в шевовете , оставяйки на дъното обратно шев отворен. Обръщане на капака на диван с лицевата страна навън и бутнете всички ъгли , така че диван база ще се вмести в капака плътно . Зашийте 4 - инчов клапата от флип възглавница за предната част на зоната на седалката , позициониране на ръба -близо до долната част на плата на седалката , колкото е възможно .

16

Избегни съшиха капака над разтегателния основата и го избута в ъглите , за да се побере изцяло над цялата пяна . Сгънете отворени краища плат в посока на пяната и шият заедно, за да затворите отворена ръба на дивана. Сгънете флип възглавница , за да седне вътре в седалището на дивана.

Накланяне Хладилник Damage

Когато трябва да се движат вашия хладилник от сегашното си местоположение в нов дом, вие знаете, че трябва да го изключите , извадете храната вътре и го изчисти . Може би не знаете, че вие също трябва

Περισσότερα >
Как да правим френски Полиране

френски лак е техника на вековни дърво за довършителни работи от началото на 1800 година . Нейната употреба варират в зависимост от това парче, но Френски Полски превъзхожда , когато става въпрос за к

Περισσότερα >