Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Как да се изгради понтон Седалки

A понтон лодка е малка лодка , използвана за развлекателни цели ; това обикновено се поддържа от две понтони . Състоящ се от плоска палуба , понтонни места са обикновено допълнение към тези лодки , така че да побере приятелите на собственика и възможни водни играчки. Освен, че е с висока функционалност , понтонни места са на разположение в много дизайни и цветове. С някои от вашите собствени инструменти , може да се изгради понтонни места точно в home.Things ви е нужно
Циркуляр
Marine шперплатови листове
Ролетка
2 -по- 2 седалки монтажни скоби <Бразилски > Paint
винтове
Замажете MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Определяне на необходимия брой места , техният размер и точния им позицията на вашата лодка . Плоският място на палубата през лъч на лодката или по неговите странични релси обикновено е мястото за понтонни места.

2

Нарежете странични панели за вашите сядане единици от морски шперплат листа , с помощта на циркуляр . Изрежете и изграждане на горната релса , седалките назад, окачени седалки , гърба и предни престилки от шперплат , както добре. Идеално за подпомагане Seat рамки трябва да са 48 см в дължина , но останалата част от измеренията ще варира според изискванията на собственика.


3

Поставете 2 -по- 2 скоби за монтиране на седалки за закрепване на предни и задни краища на седалките с палубата . Нарежете на необходимата дължина . Paint тях , заедно със страничните панели , след което да им даде достатъчно време, за да изсъхне . Закрепете 2 -по- 2 до палубата след като се увери , че те се вписват добре в място . Поставете страничните панели - два за всяка единица - към края на своите монтажни скоби и ги закрепете с помощта на винтове

4

Paint задната броня - . Който действа като на задния панел на вашето устройство - и да го даде време, за да изсъхне . След като страничните панели са прикрепени към монтажните скоби на гърба , мястото в задните арматурното табло и работа с винтовете, за да си я осигурят с крайния панел . Уверете се, че силикон всички възможни фуги , използвайки силикон силикон .

5

Нанесете силикон и боя за останалата част от парчетата на седалките и ги оставете да изсъхне. Намерете прорезите към предната част на страничните панели и приплъзване в предната конзола през тях. Това ще прикрепите седалката до палубата .

6

Работата по окончателното сглобяване на местата си чрез инсталиране на вътрешни опори , като ги свързва с предната и задната опори , както и задната броня . Монтирайте пантата в горната част на задния панел , след което мястото на задния панел и горната релса на двете. Поставете панела на седалката на мястото си и да определи пантите в началото си седалка панела . Силикон всички възможни стави и да му дадете време да се излекува напълно . За да персонализирате за допълнителен комфорт , място възглавници на местата си.


От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019114537.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.