DIY : външни маси

Дали за пикници, а присаждането станция или детски кът , като открит маса в двора ви осигурява функционална част на градинска мебел . Макар че има много видове скъпи външни маси , налични в дома и градината магазини , можете да направите своя собствена външна маса с основни доставки на дървен материал и следобед . След като вашата маса е пълна можете да го оставите както е за природен закален вид с течение на времето , или петно ​​и запечата дървото , за да го защитят от elements.Things ви е нужно
4 дъски, 2 с 6 инча, 3 фута дълго
4 мнения , 3 с 3 инча, 3 фута дълго
4 дъски, 2 с 10 инча, дълги 5 фута
поцинковани винтове, 3 до 4 инча дължина
Electric тренировка
Шлайф <Бразилски> Stain херметик и , ако е необходимо в
Покажи повече инструкции
е. 1

Подредете четири 2 - от -6 - сантиметрови дъски за тяхната 2- инчов дебелина , така че те да образуват 3 - квадратен фут . Завийте два равномерно разположени винтове през средата на дъските , за да се осигури всеки ъгъл .

2

Поставете пост стоене в изправено положение по вътрешен ъгъл на площада. Завийте двата винта през средата на дъските , които влизат в контакт с този пост , за да се осигури поста в ъгъла. Поставете всеки от останалите три публикации вътре останалите ъгли и сигурна.


3

Обръщане на единица, над , така че е почивка на краката . Lay дъски страна на 2 - от -10 до рамо над рамката. Подредете дъските , както е необходимо , така че те надвес квадратен рамка от един крак на всеки край на масата.

4

Screw две равномерно разположени винтове през всеки един от топ борда надолу в рамка по цялата ширина на таблицата където те докосват рамката на всеки край на масата. Sand над цялата таблица с шкурка, за да се изглади повърхността.

5

Нанесете байцове в нюанс по ваш избор, ако е необходимо , след указанията на производителя . Оставете петното да изсъхне в продължение на един до два часа . Нанесете лепило в съответствие с инструкциите на кутията . Оставете да изсъхне на маса за един до два часа .

Как да се избягва облачност Film на стъклария

Когато миете съдове в миялна машина , че е възможно за минерална натрупване във водата , за да оставите облачен филм вещество върху повърхността на вашите ястия. Това е причинено от твърда вода натруп

Περισσότερα >
Как да Paint Дървени столове

Дървени столове може да продължи в продължение на много години , но с течение на времето , боята може да избледнее или започват да чип далеч . Това е лесно да донесе дървени столове обратно към живота

Περισσότερα >