Как да направя фондан Торти

Осъществяване и декориране собствените си торта десерти ви дава възможност да представи красотата с вкус . Ако сте естествено творческа личност в кухнята , което прави домашно фондан за вашите торти не трябва да бъде една караница , и това е един удобен за цена алтернатива за закупуване на предварително направени торта фондан . Домашно фондан торти могат да бъдат представени по време на всеки повод дали формално или случайни и вкуса , текстурата и цветови вариации се намират изцяло във ваши ръце . Нещата ще трябва
Готови торти
Double бойлер
£ 1 бонбони
4 чаши пудра захар
1/4 чаша вода
1 чаша скъсяване
незадължително хранителен оцветител <Бразилски> точилка
Асорти торта декориране инструменти MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Place приготвени торти във всякаква форма в хладилника си , така че те могат да се успокоиш . За тази рецепта , можете да използвате един голям правоъгълник торта или две 9 - от -9 - инчови слоеве във всякаква форма .

2

Напълнете дъното резервоара на двойна котел с вода. Поставете отгоре резервоара в горната част на котела , което позволява тя да почива над нивото на водата.


3

Добавете гъбите , или големи или малки, към котела . Добавя се вода и 2 чаши пудра захар . Покрийте тенджерата с капак и го завъртете на варене на слаб огън . Нека го оставете да къкри за 15 до 20 минути. Това се превръща в бяла ружа , захарта и водата в пухкава бяла ружа крем.

4

Поръсете чаша пудра захар върху чистата работна повърхност като дъска за рязане или плот . Закачалки ръцете си обилно с мазнина. Това гарантира, че фондан няма да се придържаме към ръцете си.

5

Изсипете съдържанието на двойна котела в купчина върху повърхността на пудра захар - покрито . Веднага започнете да въртите топла смес с ръцете си , сгъване и месене на тесто , като в повърхността на захар. Тъй като топъл фондан вдига захар от повърхността , тя се втвърдява в глинен консистенция.

6

Разточете могилата на вцепени фондан в плосък слой около 1 /8 инча дебелина . Ако е необходимо , поръсва се малки количества от пудра захар над повърхността , докато се търкаля , за да я държи на място и от залепване към точилка .

7

Отстранете торта или торта слоеве от вашия хладилник и слой листа на фондан над торта слой. Центриране равномерно слой , така че на равно количество фондан надвеси от всички страни . Натиснете фондан надолу около ръбовете на тортата е , напълно прикриване на тортата с твърда , сладък бонбон . Използвайте остри кухненски ножици, за да клъцне отвежда излишната фондан , че лежи върху плота .

8

Разточете фондан с точилка отново , измерване на около 1/8 инча дебелина , и покриване на още един слой от тортата с нея , ако използвате една . Ако използвате два слоя, те се подредят един върху друг , след която всяка една с фондан по този начин.

Може ли Климатроник Go Half в & Половината от прозореца

? Климатик единици прозорец са предназначени да се придържаме по средата на стаята и наполовина извън , която позволява на устройството да експулсира изпарява на въздуха лесно от предната част на устр

Περισσότερα >
Как да създадете един плот С Clear Акрил Over Shells

Ако имаш един стар надраскан плот или просто искате да се обнови твоя, можете да го направите с подходящи инструменти . Един от най- иновации начини да се скрие драскотини или стар плота е да го украс

Περισσότερα >