Стол бой с пръчки Directions

председател боят с пръчки е популярна техника за производство на мебели се използва от много антични столове , маси и други мебели . По време на процеса на бой с пръчки , на мебелните предприятия използват предварително тъкани листа стол бой с пръчки или ръка тъкат на бой с пръчки себе си. Резултатът е мебел, която е изтъкана от ракита области , обикновено на седалката или облегалката на парче. Най-лесният начин да се тръстика стол е да се използват предварително тъкани листове от ратан ремъци - този метод е много по- ефективен във времето , тъй като ви спестява от тъкане на всеки индивид strand.Things ви е нужно
Router или електрическа бормашина <Бразилски> Ратан лист
Дървен клин
Utility нож
PVA лепило
Cane сплайн
Hammer е.
Покажи повече инструкции

1

Извадете старата ратан от седалката чрез отстраняване на седалката от рамката на стола. Използвайте маршрутизатор или електрическа бормашина да свали старата боя с пръчки , като внимавате да не повредите на рамката на седалката.

2

Накиснете вашия лист от ратан във ваничка с топла вода в продължение на най -малко 20 минути. Извадете го от водата и поставете лентата с гланцовата страна надолу, в горната част на седалката на стола . Изравнете хоризонтални и вертикални линии на лентата с рамката на стола така, че лентата не е изкривено .


3

Натиснете ратан лентата в канала около седалката с помощта на дървен клин . Продължи натискане на лентата , докато тя е здраво на място от всички страни.

4

Отрежете излишната лентата с помощта на остър нож . Бъдете много внимателни с този процес, така че да не се изплъзне и нарязани хубавата част на лентата . Отрежете краищата , така че те не са повече от няколко милиметра по-дълги , отколкото на външния ръб .

5

Нанесете тънка линия на PVA лепило в канала , за да се запечата в ратан лентата . Направете 5 - минутна почивка , за да може лепилото да се утаи , преди да продължите работа.

6

Push шлицови на захарна тръстика в канала и да използвате чук, за да го докоснете плътно в жлеба. Работа вашия начин около периметъра на седалката. Нанесете малко количество вода , за да шлицови на захарна тръстика за да стане по -гъвкава в ъглите и да се избегнат прекъсвания . Нарежете шлицови на захарна тръстика с нож , след като са покрили целия периметър . Закрепете краищата в канала с чук .

7

Избършете излишния лепило с влажна кърпа и оставете да седне на стола , за да изсъхне. Лентата The ратан все още ще бъде мокра . Когато ратан е суха, поставете отново седалката към рамката на стола.

Най-добрите въздух почистващи за цигарен дим

Цигарите замърсяват въздуха с димни частици и дим . Тези частици могат да предизвикат алергични реакции при хора , както и астматични пристъпи при хора, страдащи от астма и други респираторни проблеми

Περισσότερα >
Как да Reupholster председател Използването Hot Разтопено Glue

Всеки веднъж на известно време ние минават през една прекрасна разпродажба намерите ... и то дори имаше приемлив материал върху него ... докато не започна да се обели ! Някой, не знаех как да се изпол

Περισσότερα >