Как да използвате Milk Paint Като Glaze

Мляко боя е вид боя, използвана , за да завърши дървени мебели , която датира от елинистичния Египет , и получава името си от казеин , или млечен протеин , използван, за да се смесват . Мляко боя съдържа също елементи на вар , земни пигменти и глина. Нейната водна основа и естествено произхождащи съставки правят мляко боя щадящ околната среда и нетоксични избор. Въпреки, че древните египтяни използват мляко боя за покриване на стени , съвременните строители го използвате за създаване на финала в затруднено положение или глазура за мебели . Някои използват мляко боя, за да дадат своята работа антични или винтидж appearance.Things ви е нужно
Четки
Пяна ролки боя
Тиков масло , восък или акрилни глазура MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Врътни си буркан с мляко боя енергично. Тъй като боята е без изкуствени съставки, свързващи съдържанието му , трябва да се разклаща внимателно преди всяка употреба. Когато съставките се разделят по време на процеса на боядисване , затворете си буркан и се разклаща отново.

2

Нанесете някои леки инсулти четка към долната страна на вашите мебели да тествате дебелина на боята . Поради своята водна основа, мляко боя трябва да има дебелина между тази на гланцови бои и акварел ; ако това не е достатъчно дебел , не се придържа и към стените . Ако боята е прекалено гъста, добавете 1 супена лъжица. вода ; разбърква се и се добавят допълнителни капки вода , докато не се постигне желаната консистенция .


3

Нанесете няколко дълги инсулти четка към долната страна на вашите мебели да тествате цвета на боята . Цветът ще се появи по-тъмен като добавите повече слоя боя . Ако искате да комбинирате повече от един цвят , той се тества , както

4

Paint повърхността на мебелите си бавно и внимателно. ; мляко боя разкрива индивидуални инсулти. Попълнете първото си покритие , оставайки съпричастни на пукнатини в дървесината . Внимателно проверете върху парче за да се гарантира , че не виждате непокрити петна ; ако видите някой , да ги рисувам с малка четка .

5

Изчакайте, докато първия слой на боята изсъхне напълно. Това е добра идея да изчакате около 4 часа между покрития от боя, за да се гарантира, че боята изсъхва през цялото време. Двойно време за изчакване , ако работата ви пространство е хладно или влажен .

6

Нанесете следващото покритие на боята . Повторете този процес , тъй като много пъти , колкото искате , за да получите желания финала. Две или три покрития обикновено са достатъчни ; ако три покрития окаже прекалено леки за вас , да се прилага допълнителен слой гъсто .

7

Нанесете лакиране вещество , като тиково масло , восък или акрилни глазура на мебелите. Герб равномерно да се избегнат струпвания на восък или масло. Това дава млякото рисува с ярки блясък и помага за защитата на финала и дърво.

Картофени пилинг & Кофи за боклук Отписани

боклук разпореждания правят изхвърлянето на храна и друга органична материя лесно и предотвратяване на кухненски отпадъци от замърсяване боклук контейнери интериори и изпълвайки кухнята с неприятни ми

Περισσότερα >
Как да Paint Дървени столове

Дървени столове може да продължи в продължение на много години , но с течение на времето , боята може да избледнее или започват да чип далеч . Това е лесно да донесе дървени столове обратно към живота

Περισσότερα >