Как да правим френски Полиране

френски лак е техника на вековни дърво за довършителни работи от началото на 1800 година . Нейната употреба варират в зависимост от това парче, но Френски Полски превъзхожда , когато става въпрос за класически часовници, музикални инструменти и други приложения, които изискват по- добре, сатенено - гладка повърхност . Shellac остава основната съставка на Френски лак, и на детайла трябва да се приготвя по определен начин , както и действителното приложение . Френски Полски може да се използва като самостоятелен удар, или може да се приложи върху съществуващ финал. Правилната подготовка и стъпки сметка за качеството на каквито и да било Френски Полски procedure.Things ви е нужно
Шеллак Flakes
денатуриран алкохол
Смесване контейнер с капак
Работа пейка
Вестник
Steel вълна ( глоба ) е. Мебели чисти
шкурка ( 400 и 800 - песъчинки )
памучни тампони (стари тениски )
марля
Зехтинът
капкомер
Так кърпа ( памук )
Rottenstone

Покажи повече инструкции
е. 1

Смесете пресни партида на собствения си шеллак в контейнер . Използвайте £ 1 на шеллак люспи до 1 галон на денатуриран алкохол, за да се създаде достатъчно разтвор за голям проект. За по-малки проекти , смесете две унции на люспи в една пинта на денатуриране на алкохол. Запечатайте капака на разтвора и оставете да се разтвори в продължение на 24 - часов период.

2

Поставете детайла на чиста работна маса. Не трябва да има прах или песъчинки в непосредствена близост . Този процес изисква правилна вентилация и лека температура - не изключително горещо или студено . Линия тезгяха с вестникарска хартия . Навлажнете някои стоманена вълна с мебели по-чисти и почистване на детайла от всички страни. Използвайте памучни парцали , за да избършете всички остатъци и ги променя често. Памучни тениски работи добре за това. Подсушете парче с парцал за отстраняване на всеки филм почистваща течност .


3

Направете тампон апликатор чрез изрязване на 1 квадратен фут раздел от памук тениска плат. Разточете една малка топка от марля и я поставете върху участъка на памук. Използвайте капкомер намокрите марля с предварително смесен разтвор на шеллак . Сгънете краищата на памучен тампон нагоре и стиснете марля вътре, за да се насити на кърпата. Използвайте капкомер око да прилагат две капки зехтин работния края на памучен тампон .

4

Run подложката над повърхността на детайла с помощта на радикални движения. Направете кръгове и фигура и осем движения , като се прилага тънък слой върху цялата детайла. Не спирайте да си движение заявление , тъй като тя ще оцвети молекулите в гората на едно място . Нека шеллак се суши в продължение на 3 минути.

5

Отворете памучния тампон и да добавите още шеллак с марля . Изстискайте превишението . Поставете още две капки зехтин върху подложката , след това разтривайте детайла отново. Нека козината изсъхне в продължение на 3 минути. Нанесете четири или пет по- палта по този начин .

6

Sand повърхността на детайла с 400 шкурка . Следвайте още един шлайфане , използвайки 800 шкурка , за да се постигне по-фини , по-гладка повърхност. Да не се носи надолу усилено върху повърхността , тъй като ще премахне дълбочина шеллак . Избършете повърхността с чиста памучна кърпа или професионален халс кърпа.

7

Fashion нов тампон с памук и марля. Намокрете марлята с шеллак и да го изтръгне , но оставете марля малко по-влажен , отколкото преди. Нанесете две капки зехтин върху подложката с капкомера . Използвайте кръгови и фигура и осем предложения за прилагане на шеллак върху цялата повърхност на детайла . Ако подложката започва да плъзнете , добавете още няколко капки зехтин , за да го .

8

Нанесете няколко слоя шеллак . Променете вашия памучен тампон след шест до осем палта. Както ти прогрес с пласт след пласт , започнете да използвате повече натиск върху подложката . Нанесете десетки палта за изграждане на шеллак слой ; вие ще започнете да виждате по- задълбочено в финала, почти триизмерна визия. Можете да приложите до 100 палта , ако желаете.

9

Съхранявайте парче в място, което не разполага с прах или екстремни температури , ако проектът продължава повече от един ден . С това завършва " сгъстител " процес. Нека парче суха в продължение на 24 часа или повече .

10

Fashion подложка и марля апликатор , както сте го направили преди . За " втвърдяване " процес , пиявица маслото от слоевете шеллак . Леко wet марля с шеллак и добавете шест до осем капки денатуриран алкохол. Не добавяйте масло за подложката и този път. Разтрийте парче надолу с кръгла форма и фигура и осем движения , като се прилага средно налягане . Нека парче суши в продължение на 2 до 3 часа.

11

Разтрийте детайла надолу, използвайки процеса на втвърдяване на шест до осем пъти . Нека всяка сесия суха в продължение на 2 до 3 часа. Разгледайте своя завършек под ярка светлина ; гледам го от всички ъгли . Използвайте процеса на втвърдяване , за да се отстранят всички леки ръбове или издигната повърхност . Нека парче изсъхне в продължение на 24 часа или повече , преди да боравите . Dry - Полски детайла с чиста памучна кърпа - . Това ще се втвърди повърхността и изведат дълбоко блясък

Защо ми е Window AC Не Blowing Out ​​Cold Air

? An климатик (AC ) прозорец единица е инсталиран в прозореца на една стая или апартамент и регулира температурата на помещението . Някои единици идват с дистанционни управления за лекота на използван

Περισσότερα >
Живопис Идеи за американското знаме Bench

Живопис една пейка да изглежда като американското знаме изглежда сравнително лесно : Просто да получите някои червено , бяло и синьо боя , добавя 50 звезди на син квадрат , след това боя на 13 ивици с

Περισσότερα >