Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Как да инсталирате на дърва Shaper Bits

Дърво фрези са големите братя на рутера таблици. Подобно на рутери , фрези формират дърво в продукти, като корнизи или повдигнати панели. Протези имат двигатели , вариращи от две до пет конски сили. Заради физически размери и мощност на машините , фрези са по- често срещани в професионални семинари . Протези използват ножове , които се плъзгат върху вретено ; рутер използва бита , вмъкнати в цанга . Консултирайте се с всеки шейпър е ръководство на потребителя за за битовата инсталация instructions.Things ви е нужно
Shaper ръководство на потребителя
Box ключ определя MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете Shaper от изхода му . Това не позволява на машината да се стартира случайно .

2

Отстранете предпазителя на нож за достъп до вретеното . Премести оградата далеч от ножа . Развийте заключващите копчета , след това натиснете оградата назад.


3

Повдигнете вретеното до пълния си ръст . Завъртете колелото по часовниковата стрелка шпиндела регулиране на височината . Това колело е на предната част на шейпър .

4

Заключване на шпиндела . Консултирайте се с вашия шейпър е ръководство на потребителя за правилните процедури вретено заключване .

5

Задайте крояч на шпиндела . Уверете се, че ножовете за рязане изправени посока полето фуражи. Не инсталирайте катер с главата надолу .

6

Поставете яки стапелните на шпиндела .

7

Поставете шайбата на безопасността и гайка на вретеното . Затегнете гайката с кутия гаечен ключ , като същевременно поддържат вретеното заключена.

8

Отключи вретеното и да се премести оградата връща на мястото си . Поставете отново предпазителя катер .

9

Включете шейпър в изхода му .


От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019114521.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.