Как да Cane на Seat

боят с пръчки е техника , използвана при седалки и облегалки на столове и други плоски повърхности на мебели, за да се създаде ракита -подобен ефект . Има два основни начина за тръстика една част от обзавеждането . Един метод включва тъкане заедно отделни направления на бой с пръчки , за да образуват тъкани модел и второ , много по-прост метод , включва поставяне на предварително тъкани лист от ратан ремъци в парче на мебели. За да вмъкнете пръчка в седалката на стола , трябва да използвате един стол , който има съществуваща боя с пръчки - ратан лентата трябва да бъде натиснат в специализиран канал за осигуряване it.Things ви е нужно
отвертка
Router <Бразилски> Ратан ремъци
Дървен клин
Utility нож
PVA лепило
бой с пръчки сплайн
Hammer е. влажна гъба MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Премахване на съществуващата седалка от стола, за да направят проекта малко по-просто. Някои седалкови места просто ще изскочат и други са завинтени в - предприемане на подходящи стъпки за премахване на вашия конкретен седалка . Ако там е съществуваща материя вече на място , да се използва рутер за премахване на лентата , като внимавате да не повредите рамката на стола.

2

Накиснете лист ратан в лентата за най- малко 20 минути в хладка вода. Когато тя е напълно напоена , отстранете лентата и поставете в над седалката с лъскавата страна, обърната нагоре. Уверете се, че баланс на ремъци се изравни с ръба на мястото си .


3

Натиснете ратан лентата в канала на стола с помощта на тъп дървен клин . Работа вашия начин около периметъра на стола , принуждавайки лентата в канала .

4

Отрежете излишната лентата с помощта на нож . След като сте натиснали лентата на мястото , отсече излишната лентата много внимателно. Лентата трябва да се разшири не -далеч от няколко милиметра под външния ръб на улея в седалката. Отделете малко време, за да намали внимателно излишъка .

5

Нанесете тънка линия на PVA лепило за канала да държи лентата на място. След като лепилото се поставя навсякъде около периметъра , оставете лепилото да изсъхне в продължение на най -малко пет минути.

6

Поставете единия край на бой с пръчки шлицови в канала , на върха на сушени лепило . Hammer шлицови на място с чук , работи пътя си около периметъра до бой с пръчки напълно обгражда парче от лентата . Когато стигнете до ъглите , нанесете малко вода с влажна гъба, за да направи по-лесно да инсталирате шлицови . Отрежете краищата на шлицови , когато стигнете до началната точка и чук в края .

7

Отстранете излишното количество лепило с влажна гъба и оставете седалката изсъхне естествено на слънце в продължение на най -малко 12 часа. След като седалката е изсъхнал , можете да го инсталирате отново на стола.

Как да поправите Борда на Меджик Chef Микровълнова

В управляващия контролер на вашия Меджик Chef микровълнова се помещава на контролния панел на устройството . Контролният панел , от дясната страна , се използва, за да се контролират всички аспекти на

Περισσότερα >
Как да си направим Ергономичен люлеещ се стол

? Билд ергономичен люлеещ се стол за комфортен седалка, която ще подкрепи деликатен лумбална област обратно ви. По същия начин , че пролетта като контрапункт на спада на тегло, облегалката на стола тр

Περισσότερα >