Как да инсталирате Pre - Тъкани Cane председател Seat

Можете да проследите един от двата метода за създаване или ремонт тръстика стол мебели. Първият метод включва тъкане заедно отделните направления на бой с пръчки , за формиране на равна площ на парче на мебели. Вторият метод е много по-малко ангажирани и използва лист prewoven ратан ремъци , която е поставена над пространството на парче на мебели. Ако имате един стол , който е съществуващ ратан ремъци , покриваща седалище , можете да премахнете старата лентата и поставете лист prewoven ремъци да направят стола като нов . Нещата ще трябва
отвертка
Router
Ратан ремъци
Дървен клин
Utility нож
PVA лепило
бой с пръчки сплайн
Hammer
влажна кърпа

Показване повече инструкции

1

Използвайте отвертка, за да вземе стол седалка отделно от рамката. Премахнете всички винтове до седалката асансьори останалата част на стола. Ако седалката е съществуващата ратан ремъци в място , вие ще трябва да я отсече с помощта на рутера . Както се заличи съществуващата лентата , бъдете внимателни да не повредите на рамката на седалката с вашия рутер .

2

Накиснете лист ратан ремъци , която е достатъчно голяма, за да покрие дупката в седалището на стол. Накиснете листа в продължение на най -малко 20 минути във вана с вода. Поставете листа върху седалката с лъскавата страна, обърната към вас .


3

Поставете листа в канала , като я натиснете на мястото си с дървен клин . Продължете да натискате листа в канала , докато сте работили пътя си около периметъра на седалката.

4

Отрежете излишната материя с помощта на нож . Лентата The ратан не трябва да се простира на повече от няколко милиметра последните външния ръб на улея . Работете бавно и внимателно, за да се избегне намаляване на себе си или на нововъведената лентата .

5

Поставете тънка линия на PVA лепило в канала и го оставете да изсъхне в продължение на пет минути.

6

Поставете края на бой с пръчки шлицови в канала и да го чука на място. Работа вашия начин около периметъра на седалката, чукане в шлицови . Когато стигнете до ъгъла , да се навлажни шлицови с влажна кърпа или гъба, за да я направи по- гъвкава , така че не се е разпаднала . След шлицови е поставен по целия път около стола и се върнете до началната точка , нарязани края . Hammer шлицови в канала .

7

Отстранете излишното количество лепило. Нека седне на седалката и изсъхне естествено продължение на най- малко 24 часа. Когато е напълно суха, сглоби седалката на стола рамката.

Има Appliance договори за поддръжка струва цената ?

Договори за поддръжка Home Appliance , наричана също като разширени гаранции или договори за услуги , се предлагат като хедж срещу бъдещи ремонти или разходи за замяна . Те се продават от производител

Περισσότερα >
Домашно лампа Основи

Ако не можете да намерите база лампа, за да съвпада с декор на стаята си , изгради своя собствена . A домашно база лампа може да се направи от почти всичко, което си представите. Закупете комплект лам

Περισσότερα >