Как да се бои, дънни Столове от тръстика

боят с пръчки е обща за производство на мебели техника, използвана за седалките, облегалките и други плоски повърхности на мебели, за да даде на парче ракита -подобен вид. Две методи се използват , за да получите този вид тъкани . Първият метод е по- сложен и включва тъкане отделни парчета на пръчка за да се образува на повърхността . Вторият метод , който е много по-лесно , използва предварително тъкани лист от ратан ремъци . Ако имате един стол , че трябва да има на лентата в седалището заменя , можете да спестите пари, като пребоядисване на стола си . За да инсталирате предварително тъкани ленти , председателят трябва да имат подходящо жлеба около периметъра на седалката , за да свържете webbing.Things ви е нужно
отвертка
Router
Ратан ремъци
Wooden клин
Utility нож
PVA лепило
бой с пръчки сплайн
Hammer
влажна кърпа на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Демонтирайте седалката от останалите на стола , като премахва всякакви винтове го държи в място . Ако председателят е съществуваща материя , да се използва рутер за да го премахнете . Работете внимателно, за да сте сигурни, че няма да увредят рамка на стола .

2

Накиснете лист от ратан ремъци във ваничка с вода в продължение на 20 минути. Покривалото трябва да бъде достатъчно голям, за да покрие дупката в седалката на стола . Когато ратан е напълно напоена , извадете го и го поставете над дупката в седалката с лъскавата страна, обърната към вас .


3

Натиснете лентата в канала с помощта на дървен клин . Работа вашия начин около периметъра на стола , докато лентата е напълно обезопасена.

4

Отрежете излишната лентата с помощта на нож . Внимателно отсече краищата , така че не повече от един милиметър на ремъци се простира отвъд външния ръб на улея . Работете внимателно, за да се избегне намаляване на себе си или на нововъведената лентата .

5

Нанесете тънка линия на PVA лепило директно в канала на върха на лентата и я оставете да изсъхне в продължение на 5 минути.
<Бразилски> 6

Поставете единия край на шлицови на захарна тръстика в канала на стола и го чука на място. Работа вашия начин около периметъра на седалката, чукане шлицови в канала . Когато стигнете до ъгъла , да се навлажни шлицови с влажна кърпа или гъба, за да я направи по- гъвкава и да го предпази от счупване. След като се върна в началната точка , нарязани края на шлицови и го чука на място.

7

Избършете излишното лепило и нека седне на седалката на стола и да изсъхне по естествен път за около 24 часа. След като изсъхне, се сглоби дъното от рамката на вратата .

Как да знам , ако дренажна помпа GE е счупен

Канализационни помпи са специфични за двете съдомиялни машини на General Electric и пералните машини . Между двете уреди , компанията е произвела няколко модела . Канализационни помпи служат на основн

Περισσότερα >
Как да направите вашия собствен прозорец Pane Frames

Creative употреби на счупени или повредени неща могат да се правят, че на пръв поглед безполезен елемент в красив и ценен подарък или декорация на дома аксесоар. A счупен прозорец може да бъде спасено

Περισσότερα >