Как да инсталирате бой с пръчки на стола Седалки

боят с пръчки е техника, използвана от производителите на мебели , за да създадете тъкани ракита -подобен външен вид на столове , маси и всяко парче на мебели, които има равна повърхност, за да бъдат налагани с пръчки . Пръчка може да бъде направено с помощта на два метода . Първият метод е много по-трудно , тъй като включва тъкане отделни нишки за образуване на твърда площ . Вторият метод е по- направи-си -сам приятелски , тъй като използва предварително направени лист от ратан ремъци за покриване на повърхността. За да използвате метода на ратан ремъци , председателят трябва да бъде проектирана да са боят с пръчки инсталиран с жлеб , който работи около седалкови seat.Things ви е нужно
отвертка
Router
Ратан ремъци
Bath на топла вода
Wooden клин
Utility Knife
PVA лепило
бой с пръчки сплайн
Hammer е. влажна кърпа на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Премахване на седалката от съществуващия стола , като се вземат каквито и да било винтове го държи в място . След това , да се използва рутер за да се отстранят всички съществуващи пръчка , която е част от стола. Бъдете сигурни, да не се повреди гора на съществуващата рамка на стола.

2

Накиснете лист от ратан ремъци във ваничка с топла вода в продължение на най -малко 20 минути и след това го премахнете. Тя Чаршаф над седалката на стола , така че лъскавата страна е обърната към вас. Започнете натискане на лентата в канала с дървен клин , работи пътя си около периметъра на стола.


3

Отрежете излишната лентата с полезни нож . Лентата не трябва да се разшири повече от няколко милиметра покрай ръба на жлеба . Бъдете много внимателни при изваждането на лентата , така че да не вреди на лентата или нарязани себе си в този процес.

4

Поставете тънка линия на PVA лепило в канала и го оставете да изсъхне в продължение на около пет минути.

5

Поставете единия край на вашия бой с пръчки сплайн в канала и чук на място. Работа вашия начин около периметъра на стола , чукане в бой с пръчки шлицови като отидеш. Когато стигнете до един ъгъл , нанесете малко вода с влажна кърпа, за да направи шлицови по-гъвкави. След като сте достигнали своя отправна точка , нарязани шлицови и чук края на мястото си.

6

Отстранете излишното количество лепило от седалката на стола и да позволи на бой с пръчки на седалката , за да изсъхне по естествен начин в продължение на най -малко 24 часа . След като изсъхне, стол седалка може да бъде повторно сглобена с останалата част от рамката на стола .

Как да отстранявате Continuous Flashing на Goodman GCV9 Furnace

Пещи , включително Goodman GCV9 , обикновено са оборудвани с една или повече LED светлини, които да служат като индикатор, че пещта е или работи нормално или изпитват неизправност. Поради тази причина

Περισσότερα >
Можеш ли боя полиуретан Over Lacquer

? Лакирана мебел може да изглежда крехка и лесно обезобразен , но това не винаги е така . Съвременните лак процеси не са толкова крехки като възрастните техники лакиране . Определяне дали лака е крехк

Περισσότερα >