Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Как да използваме Тапицерия Foam

Тапицерия пяна е материал, използван , за да добавите подложка за гърба и седалищата на столове или други мебели . След нарязани по размер и залепени върху рамката на мебелите , пяната е покрита с плат , за да го скрие . Докато повечето професионални тапицери имат специализирани машини, проектирани за рязане на тази пяна , можете да използвате един прост назъбено острие за намаляване на пяна за да се поберат вашата тапицерия проект. Нещата ще трябва
Тапицерия пяна
Electric нож
лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете парче на мебели , което ще бъде покрива с пяна на върха на листа на пяна. Например , ако се възстановявате седалката на стола , ще трябва да се отстрани на седалката , за да я сложи на върха на пяната за правилното измерване.

2

Press обекта в пяната да се уверите, че пяна ще бъде достатъчно голям, за покриване на областта , дори когато се прилага налягане на пяната от теглото на човек, седящ на мебелите .


3

Марк около краищата на пяната с маркер . Използвайте електрически назъбен нож , за да изрежете формата на пяна. За да отрежете пяната , дръжте ножа идеално прави , я включите и след това изрежете проследи формата .

4

Поставете парче на мебели , на които ще бъде приложен върху защитена повърхност на пяната. Напръскайте цялата повърхност с лепило и нанесете пяната директно на върха , за да се осигури на пяната.

5

Оставете пяната да изсъхне и да се придържат към повърхността на дървото , преди да продължите с вашия тапициране . <Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019027368.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.