Как да направим един председател , който изглежда като гъби

Проектиране и да създавате свои собствени мебели може да добавите уникален елемент към една стая . Едно парче на мебели, които можете да добавите усет към вашия декор е без гръб стол. Простият изграждането на този стол може да бъде покрит за да изглежда като една гъба с телбод и плат. Независимо дали се опитвате тема вълшебна страна или видео игра характер тема, тази гъба стол ще ви помогне да завърши на външния вид . Нещата ще трябва
Hollow дървен цилиндър ( 10 - инчов диаметър най-малко 5/16 инча дебелина 18 инча височина )
Wooden кръг ( 18 - инчов диаметър , 5/16 инча до 1 инч дебелина ) <Бразилски> Wood лепило
тежък режим щапелни пистолет и телчета
ролетка
Ножици
Шевни машини и кремава на цвят конец
еднаярда червен плат ( средна до тежка категория за предпочитане )
1 милион /2ярд крем плат ( средна до тежка категория за предпочитане )
2 1 /дваярд високо таванско помещение юрган вата MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Залепете дървена кръга към дървената цилиндър с окръжност, центърът на основата . Оставете лепилото да изсъхне. Консултирайте се с инструкциите за лепило за точното време за съхнене.

2

Мярка основата на стола ( обиколка и височина) и се нарязва на съвпадение парче вата . Герб на основата с лепило за дърво и натиснете вата към основата . Оставете лепилото да изсъхне , преди да боравите отново.


3

Нарежете 18- инчов диаметър на завой от вата . Продължи рязане на кръгове , като намалява с диаметър 1 инч от по един, докато стигнете до диаметър 12 - инчов . Не трябва да има общо седем кръга . Стека кръгове вата от най-големия до най-малкия и ги залепете върху седалката на стола .

4

Планировката си червен плат върху маса . Измерете и изрежете 28 - инчов диаметър на завой . Планировката тъкан сметана и нарязани няколко кръгчета с различни размери, за да служи като петната на гъбата . Зашийте петна върху червен плат .

5

Поставете червен плат на върха на вата и седалката на стола . Редуващи се страни , дръпнете плат опъната над седалката до ръба е наравно с основата . Щапелни тъканта на дъното на седалката. Подстригване излишния плат.

6

преоценява височината и обиколката на основата , че сега тя има вата залепени върху нея. Добавете един сантиметър към периферията и два инча на височината . Използвайте измерванията да отрежете парче от кремав плата.

7

Зашийте късите краища на кремава тъкан заедно с десните страни изправени. Десния страничен Включете го и го плъзнете към основата на стола. Сгънете горния край на плата на крем под за чист край . Hand шият тъканта на крем, за да червения тъканта , покриваща седалката, или да го приложи към основата .

8

Обърнете стола с главата надолу . Сгънете допълнително сметана тъканта над ръба на основата. Staple плат от вътрешната страна на основата, за да завършите вашата гъби стол.

Какво е Duct Collar

? Канални яки предоставят удобен начин за свързване на въздуховоди към вашия основен система. Тези яки идват в различни размери, за да побере повечето системи за климатизация и отопление. Правилната и

Περισσότερα >
Какви са някои източници на Lawn председател Webbing

? Стол Lawn ремъци е понякога по-нататък тесен плат и се нарича също мебели ремъци . Алуминий за трева столове преди 1990 са проектирани да използват два ¼ - инчов широк колан, и по-нови рамки изиск

Περισσότερα >