Как да Cut съвпада

Има много видове на ставите , достъпни за дърводелци . Лястовича опашка ставите са популярни за тяхната естетика , сила и майсторство . Стави, които не се нуждаят от пирони или лепило могат да изглеждат прости , но рязане лястовича опашка ставите вземат точни маркиране и рязане . Тези тип стави също изискват специфични инструменти , като лястовича опашка трион и габарит маркировка. Нещата ще трябва
Дърво практика парчета
ръчен трион
лястовича опашка или трион бижутер е. Справянето видяха
Chisels
Маркировка габарит
Pencil е. Fine нож
Vise <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Определете вашата габарит маркиране на дебелината на щифтовете , които искате да изрежете. Отбележи раменните линии от двете страни на дъската , че опашките ще бъдат отрязани от с габарит маркировка. Стегнете борда опашката в менгеме , точно над линията на рамото .

2

Mark позицията на подложките , които се намират между съвпада . Поставете ръчен трион върху марка , наклонете триона леко встрани и отсечен до линията на рамото . Наклонете ръчен трион от другата страна и да намали отново.


3

Извадете дървесината от менгемето . Използвайте длето за премахване на гнездата чрез натискане на длетото право надолу след това го докоснете леко с чук , докато контактът е отстранен . Може да се наложи да се обърнете на дъската отново и реже с длетото от другата страна, за да се премахнат всички от контакта.

4

Настройте габарит маркировка за дълбочината на опашките просто нарязани . Маркирайте дълбочина от двете страни на платката щифтовете ще бъдат отрязани от . Поставете дърво в менгемето . Поставете дъската с опашките на върха на борда щифтове , така че те да образуват " L " форма. Ръбовете трябва да бъдат изравнени .

5

Mark позицията на щифтовете с глоба нож острие или маркировка молив с помощта на лястовича опашка дъската като модел. Задайте лястовича опашка борда настрана.

6

Нарежете право надолу с провокират или трион бижутер по линиите само маркирани. Нарежете на раменете , както е добре . Превключете към справяне трион и изрязани отпадъците между изводите . Използвайте длето , за да премахнете всички остатъци, пропуснати от справяне триона.

7

Поставете двете парчета заедно с натискане на допълняемост и щифтовете заедно. Леко потупайте с чук, за да се осигури плътно прилепване .

Как да инсталирате тавана вентилатор на Hampton Bay Хънтингтън III

Hampton Bay вентилатори са изключителна марка продава на Home Depot и се предлагат в разнообразие от размери , цветове и спецификации. Измерете стаята, за да се определи размерът имате нужда и дали им

Περισσότερα >
Домашно Bean Bag столове Инструкции

боб чанта столове са забавни , разнообразни парчета от мебели , които придават творчески апел към стаята си. Те се преместват лесно от стая в стая за допълнително сядане и лесно да съхраняват , когато

Περισσότερα >