Как да спечелим една Шевни Stool

Шевни може да бъде чудесно хоби и добавянето на лично шиене изпражненията може да направи шиене по-приятно . A шиене столче може да се използва от шивачи да седне на перфектната височина за вземане на корекции на подгъв или от новаците , които искат декоративна място за съхранение на техните нови иглички . Въпреки това, намирането на правилния шиене изпражненията може да бъде скъпо . А по-достъпни и творчески алтернатива е да направите своя собствена шевна стол персонализирано на вашите вкусове и нужди. Нещата ще трябва
Unfinished дървен бар стол
Saw
мярка Tape
Pen
Шкурка
лепкав кърпа
Wood завърши
Paint четка
Round възглавница размер на изпражненията седалка
площад на материал ( два пъти диаметъра на възглавницата )
Ножици
Staple пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Подготовка изпражненията

1

Използвайте мярка лента за измерване на 1 1/2 метра дълбочина , от където всеки един от краката си изпражнения се срещна основата на седалката. Тази височина е препоръчително , но незадължително . A -висок човек може да искате да направите високия му шиене стол висок.

2

Mark измерената точка на всеки от краката с писалката. Нарежете всеки крак разстояние на марка с помощта на трион . Ако конектор бар остава между някоя от краката , тя отсече с триона.


3

Sand пънове на краката надолу, докато те са закръглени свърши. Поставете столчето на равна повърхност , за да проверите дали всички краката са на една и съща височина . Sand надолу всеки крак ви намирам за твърде дълго.

4

Използвайте лепкава кърпата да се отстранят всички отломки, прах или дървесни частици от повърхността на дървото.

5

Paint изпражненията с финала дърво и изчакайте да изсъхне. Добавяне на друго палто , ако желае.


Добавяне на Pillow

6

Обърнете стола с главата надолу върху материала и използвайте молива за да нарисувате кръг 4 инч далеч от седалката на изпражненията .

7

Включете изпражненията обратно в изправено положение и сложи възглавницата на седалката на изпражненията . Поставете материала върху възглавницата така че кръгът сте начертали е центрирано върху възглавницата. Сгънете на материала над възглавницата и ако кръга не пъти най-малко 2 инча в над долната страна на седалката , отстранете материала и разширяване на кръга достатъчно , така че да се сгъва под с 2 - инчов точка .
<Бразилски> 8

Поставете парче от материал върху възглавницата , така че ъглите на материала висят равномерно върху всяка страна.

9

Сгънете единия край на материала под стола и се събират в 2 инча . Сгънете левия и десния сантиметър от плат под център инч.

10

Използвайте щапелни пистолет за скоби тази сгънати плат в място под основата на седалката на 2 инча от ръба на стола . Продължи около ръба на плата , събиране , сгъване и подшиване 3 инча в момент на мястото си. С всяка допълнителна скоба , гладка и затегнете ; плата ще бъде гладка след като сте готови .

Какво Микровълните се използват, са за

? Микровълните са много високо честотни радио вълни в електромагнитния спектър. Името им идва от тяхното изключително малка дължина на вълната , която варира от 1 мм до дълъг 1 m . Микровълните са non

Περισσότερα >
Осъществяване на картон председател

Осъществяване картонена стол е евтин и прост проект, който може да завърши в един ден. Можете да закупите картонени листове или повторно използване на картонени опаковъчни кутии, за да се създаде лек,

Περισσότερα >