Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Недостатъци на Механични крепежни изделия

Предимствата на скрепителни елементи от природата, са по отношение на каквото и да се сравнят с . Има много категории и видове скрепителни елементи . Има дори много видове механични скрепителни елементи , но повечето механични скрепителни елементи разчитат на търкания и напрежение да се създаде механично свързване , като в една гайка и болт. Недостатъци на механични скрепителни елементи често се наблюдават при приложения, които използват други видове системи за закрепване . Слабости

Механични свързвания като гайка и болт приложения и тежки машинни винтове могат да бъдат изключително силни връзки. Въпреки това , те са неразривно по-слаба от непрекъснато метал. Сравнете го с шев . Molten стомана , например, слива в едно непрекъснато парче. Все още няма теми в лентата. Vibration не може да го разхлабите , и стрес е по-малко вероятно да се разчупи правилно изпълнена заварка от гръм .


Трудност на запечатване

A полза на механични скрепителни елементи , е способността да да бъдат закопчани , след това запечатват . Това може да бъде недостатък , също - по-специално за някои видове механични скрепителни елементи . Двигатели , например, са пълни с болтове, които са отнема да се премахне и retorque време. Въпреки , други механични скрепителни елементи, като ключалки намерени на ски обувки, могат да ускорят закрепване и запечатване .

От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019000084.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.