Как да тапициране на Бут в Vinyl

Защото винил е здрав, траен плат, тя се използва като тапицерия за много парчета от високо мебели трафик. Ресторанти и Diners често използват винил за покриване на местата си , защото тя е лесна за почистване и не е лесно да се оцветяват или повреден. Vinyl може да се използва също така и за градинска мебел , защото тя е склонна да се изправи по-добре да метеорологични условия в сравнение с другите тъкани . Ресторант и вечеря кабини , изработени от винил са склонни да се изправи срещу износване , спестявайки парите за бизнеса и ги жалят неудобството да замени или поправи своите щандове често. Нещата ще трябва
Ролетка
Pen и хартия
Vinyl плат
Ножици
сешоар (по желание )
Staple пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете дължината и ширината на областта, на щанда , който трябва да бъде покрит . Запис на измерванията , така че не забравяйте да ги обърка или по-късно .

2

Мярка около шест инча по- винил кърпа от вашите щанд измервания излязоха да бъде така , че имате излишни кърпа за подшиване . Дръжте винил плата до сепарето , тя се разпространява на площ , която трябва да бъде покрита и измери отново , като се уверите , че измерването на винила , която покрива кабината е по-голяма от първата дължина и ширина измервания, които си взел . Ако това не е така, измерване на щанда отново , като се уверите, да бъде възможно най-точно преди рязане .


3

Срежете винила , така че тя е най- подходяща дължина и ширина. Нарежете направо, както е възможно да се избегне изрязване на материал твърде кратко , тъй като това ще направи по- трудно да се разпределят равномерно върху кабината .

4

Lay винила над щанда , пъхна в ръбовете отдолу така че те не са видими . Издърпайте винила tightly.and сгънете ръбовете над ъглите на кабината . Леко нагряване на краищата с сешоар , за да ги направи по- гъвкав , ако е необходимо .

5

Staple винила в място с щапелни пистолет и да бъдат внимателни и дръжте пръстите си от пътя на оръжието . Защитници на ръбовете на винила с телбод , за да го пази от падане на устройството . Нарежете всяка от оставащите винила , че стърчи покрай редиците от скоби и го изхвърлете .

Как да се промени на лагери в Zanussi Перални

Zanussi е добре позната марка кухненски уред в Европа. Подобно на други марки перални машини , лош лагер ще предизвика шайбата Zanussi да скърцаше . Ако лагер не се заменя , шайбата не ще се завърти п

Περισσότερα >
Как да се изгради един Backyard комплект за игра

Дайте дете дара на една домашна задния двор комплект за игра , за да създадете семейни спомени, които вероятно ще надмине всяко видео или компютърна игра. Планирайте по-голям , по-здрави комплект за и

Περισσότερα >