Как да дистрес на Finish

Distressed мебели , тапицерия и шкафове създават непринуден външен вид, който отговаря на различни декор и декориране теми. Закупуването затруднено мебели или дограма често е много по-скъпо , отколкото себе си правиш на парчета , които вече имат или купуват втора ръка . Крайният резултат е един елегантен завършек , че никой няма да бъде в състояние да кажа, че постига по своему. Всяка стъпка в тази статия е по избор в зависимост от това какво искате крайната си парче да изглежда така. Нещата ще трябва
шкурка или пясъчни блокове ( различни зърно )
Малки плавателни съдове или халс чук
Шило
Craft нож
Различни гайки и болтове
Cloth чувал
Wood петно
бели хавлиени кърпи
Water
Clear палто дървеното покритие
Paint четка
Paste восък
Мебели Полски MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Създаване на зони в бедстващо положение <Бразилски>
1

Sand ъглите и ръбовете и навсякъде другаде по мебелите или дограмата , която искате да се появи износени или изпитват затруднения . Експериментирайте с различни зърно за различни изяви . Помислете за това къде нормално мебели носи, обикновено на краката и ръбове над върха, и пясък тези места повече.

2

Hammer леко с чук занаят да вдлъбнатини и " злополука " места. Помислете за това къде ще се появят общи аварии , като чука краката на парче или разкарване на страна от него случайно и се съсредоточи върху тези области .


3

Хит отгоре и отстрани с малките кърпа торба пълна с различни ядки , винтове и болтове, за да направи уникален модел на тирета в финала.

4

Пробийте дупки с шило си с различни размери, частично или по цялата дължина на парче , за да създадете външен вид на червей дупки. Шило ще направи по- груб дупка от електрическа бормашина .

5

Вземи ножа шпакловка и направи драскотини и коловози на парче в различни места.


Нанесете Контрастните петна

6

избършете всички лющене боя, покритие и дърво с кърпа.

7

Разтрийте малко количество по-тъмен или по-светъл петно ​​с кърпа и избършете върху участъците от дърво. Алтернативно , можете да пропуснете тази стъпка и преминете направо към довършителни работи.

8

Избършете излишния петно ​​на разстояние от дърво или боя с влажна кърпа и оставете да изсъхне.

<Бразилски> довършителни

9

Поставете малко количество от довършителни восък паста върху хавлиена кърпа и го втрийте в парчето за по- плосък довършителни работи. Алтернативно , вижте стъпка 2 .

10

Нанесете довършителни палто с четка боя тънко да се запечата на парче . Оставете да изсъхне напълно.

11

прилага само основно полски мебели на кърпа , ако е желано не запечатване.

Как да се замени един Рийм AC

Рийм е основен производител на климатици, термопомпи и пещи. Фирмата произвежда климатици за монтаж на земята и на покривите. Избор на заместник на климатик Рийм е прост процес . Въпреки това , инстал

Περισσότερα >
Как да спечелим викториански Захарни Shades

През викторианската епоха , повечето абажури са изработени от красива мозайка стъкло, с деликатни стъклени мъниста , висящи от основата като ресни . След Газопламъкова лампи са заменени с електричеств

Περισσότερα >