DIY Desk Student

Функциониране на работното пространство е почти толкова важно, в стаята на ученика като легло . Ученически бюра , обаче , често са скъпи за закупуване на мебели от доставчика . Хенди родители с ограничен бюджет трябва да обмислят изграждане на потребителски бюро , за да отговарят на нуждите на своите деца и да представи специален подарък за любимите си ученици. Ефективно използване на пространството , тъй като повечето детски стаи са задръстени и застроена площ е ограничена. Нещата ще трябва
Шперплат
Pencil
Circular Tape мярка
видях безплатно C - скоби
Drill
2 - инчови винтове
Desk стол
4 - инчов L скоби
Stud Finder
Router

Покажи повече инструкции

1

Мярка и марки на шперплата да формират две дъски 3 фута дълги от 2 фут широк и две дървени ленти на всеки 6 инча висок с 2 метра широка .

2

изрежете четири правоъгълници с циркуляр . Задайте две малки парчета три фута един от друг върху плоска повърхност. На 2 - дълги крака ръба трябва да почива върху работната повърхност . Балансирайте дълго борда на малки парчета, за да създадат впечатление на един рафт . Свържете парчета с три винта през всеки край на дългата дъска в ръба на малки участъци.


3

Завъртете рамката бюро с главата надолу и се прикрепва друга дълга дъска с винтове, за да създадете дървен правоъгълник.

4

Поставете бюро стол до стената, където планирате да монтирате бюрото и нареди на ученика да седне като ако на бюрото . Отбележете най-доброто пласиране на височината за бюрото на стената с молив .

5

Използвайте търсач родословни да намерите скоби на стената. Маркирайте разположения родословни по стената , за да знаете къде да поставите вашите бюро винтове. A бюро, което не е свързано към шипове ще се откъснете напълно от скалата на лист, ако е твърде много напрежение се поставя върху нея , така че да се избегне скъпоструващи ремонти структура , че отделихте време , за да намерите най- шипове и приложете бюрото в правилните анкерни точки.

6

Прикрепете L- скоби на гърба на кутията с винтове. Плъзнете отгоре бюрото върху презрамките и закрепете с винтове.

7

Измерете разстоянието от дъното на бюрото на пода. Марк и нарязани 2 шперплатови дъски за тази дължина и ширина 1 фут . Изрежете три дъски 35 инча дълги от един крак широк и оставете настрана.

8

Разделете измерването на височина от бюрото на пода на три. Отбележете тези интервали от двете дъски и да използвате рутер , за да създадете шелф резки .

9

Поставете дъските три фута един от друг с назъбване са един към друг . Плъзнете в три 35 -инчови до 1 -футови дъски в прорезите на етажерката . Закрепете с два винта през всеки рафт от двете страни и да зададете изправено под повърхността на бюрото , за да държат книги. Използвайте 6 - инчов пространство в чекмеджето за съхранение на хартия , писане прибори и основни офис консумативи .

Минимални изисквания за Window Window Климатик

Window климатици са най-добрите залози за побой на топлината за наематели или собственици на големи жилища - където централен климатик не е опция. Климатици прозорци могат да предоставят лято облекчен

Περισσότερα >
Как да спечелим една Faux Antique Console Radio

Можете да създадете изкуствена антични конзола радио чрез изграждане на изкуствени шперплат кабинет . Кабинетът трябва да бъде по-дълъг , отколкото широк . В горната част може да бъде или фиксирана ,

Περισσότερα >