Как да направим един стол с Books

A стол е идеалното място да седне и да прочете една книга . Библиофили могат да се насладят на един стол за тяхната библиотека или да учат , особено ако тя е изградена от книги. Създаване на книга стол е уникален проект , тъй като има няколко примера за столове, които са изработени от само книги . Резервирайте столове трябва да бъдат проектирани за помещението, което те ще заемат , и трябва да бъдат направени от твърди , твърди корици книги. Създаване на книга стол е проект, който включва малко планиране и някои силно лепило . Нещата ще трябва
твърди корици книги
лепило за дърво
Pillow
Ролетка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете ясно стена за книгата стол за почивка срещу . Стената ще послужи като облегалка за стол. Измерете размерите на пространството на стола ще заемат чрез разтягане измерване на лента по стената , и пиша тези размери надолу за по-късно .

2

Съберете колкото много твърда подвързия книги , колкото е възможно , и да се групират сходни размери книги на купчини по пода . Залепете на корицата на книгите на вътрешните страници и позволява книгите да изсъхне през нощта .


3

Планировката книгите корица до корица на пода , за да се създаде база за стола. Залепете тези книги заедно, за да се създаде плоска , с едно парче база във формата на правоъгълник. Основата на стола трябва да бъде достатъчно голям, за да побере човек, с един крак на дължина в излишък и от двете страни на облегалките за ръце .

4

Залепете друга пълен слой на книги на основния пласт , и да добавите повече слоеве , докато столът е най-малко два метра висок . Оставят се пластовете да изсъхне , преди да седне върху тях. Добавяне на още слоеве за допълнителна височина, ако е необходимо.

5

Добави слой една книга широк върху всяка от страните на основния седалката, за да се създаде облегалки за ръцете и да се образува люлка -образна стол. Залепете като много книги висок от всяка страна , за да се достигне желаната височина за подлакътниците . Оставя се на стола да изсъхне и плъзнете на стола срещу стената, за да се създаде облегалката . Добави възглавница за седалката на стола за допълнителен комфорт .

Видове на изпускателни системи и камини

камини са вентилационни устройства често въведените в лабораториите, за да помогне на експозицията гранични учените да опасен дим или изпарения. Те съставят в околните въздух от стаята и след това , в

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Големи Bean Bag Столове

Първоначално наречен Socco , стол боб чанта е измислена от италиански дизайнери през 1969 г. , след като забележи, че стиропор пелети отговарят на едно тяло , когато седна . Докато дизайнът е бил рево

Περισσότερα >